maandag 27 juni 2016

Serviceflats de haan te koop

Vind te koop serviceflats. Serviceflats te De Haan. Onmiddellijk beschikbaar. Seniorcity Wenduine te midden een gezellige badstad aan onze kust bestaat uit erkende assistentiewoningen verspreid over gebouwen. Iedere flat (73m²) bestaat uit een leefruimte, keuken, badkamer, twee slaapkamers, bezoekerstoilet, berging, overdekt terras en een autostaanplaats.


Te koop : erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park. Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. Beschrijving Mooi gelegen assistentiewoning in de luxe residentie Golf by Zilverduin te De Haan. De woning, waar enkel de mooiste materialen werden gebruikt, beschikt over een woonkamer in volle parket met volledig ingerichte keuken, ruime slaapkamer, badkamer met lavabo, toilet en inloopdouche.


In de prachtige Concessie van het pittoreske De Haan resideert dit uitstekend gelegen 2-slaapkamer appartement. Tot voor een jaar of zeven herbergde De Blanke Duinen serviceflats. Het verouderde gebouw werd gesloopt en de bejaarden werden tijdelijk overgebracht naar een instelling in De Haan. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website.


Serviceflats de haan te koop

Appartement te koop in Tielt - slaapkamers - 70m² - Vraag ons om advies. Drie erkende serviceflats in het centrum van Tielt, alles op wandelafstand bereikbaar. Het is mogelijk een ondergrondse staanplaats aan te kopen (EUR 200) waarvan de gezamelijke ondergrondse ruimte wordt afgesloten met een automatische poort.


Luxe instapklaar 2-slaapkamerappartement. Het appartement situeert zich op het gelijkvloers van deze recente residentie Jardin Del Mar I. Indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, open leef- en eetruimte, volledig ingerichte luxe keuken, aparte berging met aansluiting voor wasmachine, multifunctionele ruimte (bureau, slaapkamer, dressing,), volledig ingericht badkamer en 2. Woestyn Immobilia in De haan. Hier vindt u appartementen en huizen te huur en te koop. Wenst u een aangenaam verblijf in De Haan door te brengen, gedurende de winter- of zomermaanden, dan bent u hier op het juiste adres. Kopen en verkopen op 2dehands.


Er komt een moment dat uw huidige thuis niet meer voldoet aan uw woon- en zorgbehoeften. Geniet van het mooie Belle Epoque De Haan , de mooie strand- en boswandelingen of speel een partijtje golf met vrienden. Op de achterkant van de zeedijk van het pi. Voor beleggers houdt dit in dat investeren in assistentiewoningen of serviceflats uiterst aantrekkelijk kan zijn.


We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je aan de slag kan gaan met beleggen in deze woonvormen. Comfortabel, strak hoekappartement in de residentie Silver Beach, op 20m van de Zeedijk- De Haan. Bij Senior Homes organiseren we regelmatig events om kopers, huurders en investeerders te informeren en persoonlijk te helpen. Samen met u gaan we vrijblijvend op zoek naar de beste situatie en zorgen we ervoor dat u zonder zorgen huurt, koopt of investeert.


Serviceflats de haan te koop

Om van deze website optimaal gebruik te maken is het noodzakelijk om Cookies. Uitzonderlijke assistentiewoningen met zicht op zee en duin. Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. Schitterende nieuwbouwwoningen in landelijke stijl gelegen te Klemskerke - De Haan.


Het Sociaal Huis De Haan is er voor alle burgers en beperkt zijn dienstverlening niet enkel tot financiële en materiële hulpverlening. Project bestaat uit halfopen woningen, open woningen en gesloten. Lot tem staan momenteel in wind en waterdichte afwerking en kunnen door de klant volledig naar smaak afgewerkt worden.


Huis te koop in De Haan , slpks. In een zeer rustige en aangename residentiële wijk in de haan huisvest deze ruime open bebouwing. Op de website van het agentschap Zorg en Gezondheid vindt u per provincie alle erkende assistentiewoningen.


Alleen bij een erkende assistentiewoning weet u zeker dat de woning zal voldoen aan wettelijke minimumvereisten. Deze woning geniet een perfecte. Let op, er is maar één officiële tererkende assistentiewoningen. Andere termen, zoals serviceflats , zijn niet officieel.


Serviceflats de haan te koop

Te koop staacaravan in de haan (camping zwaenepoel) a tot minute wandelafstaand naar de zee is zeer dichtbij supermarket, wa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts