woensdag 22 juni 2016

Alleen elvis blijft bestaan 2018

Hij nam dit jaar de fictieserie De twaalf op, toerde door Vlaanderen en Nederland met de theatermonoloog MARX en vond ook nog de tijd om te trouwen. De gasten brengen hun eigen verzameling fragmenten mee, die hen ontroer geprikkel geïnspireerd hebben of aan het lachen hebben gemaakt. Unsubscribe from Meester Vijfde Leerjaar? Canvas is jouw venster op de werel dichtbij én veraf. Hier kan je steeds terecht om te kijken, te lezen, te ontdekken en hopelijk geïnspireerd te raken.


Eén aflevering heeft de ether helaas net niet gehaald. Nochtans een onvergetelijke uitzending voor Thomas Vanderveken. Toen Thomas Vanderveken enkele weken geleden te gast was in De Ideale Werel kreeg hij in de studio dit filmpje voorgeschoteld. Vanavond zijn de rollen omgekeerd. Stem af op Canvas, om 21u25.


Thomas gaat atijd weer op zoek naar wat hen inspireert. Deze week komt de Gentse imam Khalid Benhaddou. In het programma heeft Thomas Vanderveken elke week een lang gesprek met één gast aan de hand van twaalf beeldfragmenten die hen ontroer geprikkel geïnspireerd of aan het lachen hebben gebracht. Kijk de uitzending nu online. Wim pleit voor de erkenning van palliatieve zorg en een waardig levenseinde.


Bekijk meer ideeën over Alleen , Parijs roubaix en Erwin olaf. In de jaren keken we op zaterdag of zondag met de hele familie naar films op de Franse televisie, zegt ze bij een fragment uit een film van Don Camillo. Negen ervan worden door de gast. Alleen Elvis Blijft Bestaan Secundair onderwijs Op schoolconcerten. Débat : Oncoloog Wim Distelmans is te gast.


Ook dit najaar vult Thomas Vanderveken zijn indrukwekkende gastenlijst verder aan. Tien boeiende mensen delen de meest prikkelende, schokkende en ontroerende beeldfragmenten uit hun leven. Na een postmoderne periode en een decennium waarin hij vooral in de theaterwereld actief was, brak hij literair door bij het grote publiek, in Vlaanderen én in Nederland. Oorspronkelijk een B-kantje van een single dat uitgroeide tot een Vlaamse klassieker.


Thomas ontvangt deze week wiskundeprofessor Ann Dooms. Ann beweert dat iedereen wiskunde kan leren, als het maar goed wordt aangebracht. Met een aangekochte reportage over de Olympische Spelen in China wordt het allereerste seizoen van Vranckx op gang getrapt. Sindsdien is het programma. Technologie-ondernemer en auteur Peter Hinssen reist de wereld rond om lezingen te geven over de impact van technologie op de samenleving.


Elke zaterdagavond leren we samen een boeiend persoon een beetje beter kennen aan de hand van twaalf beeldfragmenten die hen ontroer geprikkeld of geïnspireerd hebben. Vanaf zaterdag oktober op Canvas en VRT NU. Maar nu blijkt dat ook ene Rudi blijft bestaan.


Alleen elvis blijft bestaan 2018

Naar aanleiding van tien jaar ‘Vranckx’ presenteert Thomas Vanderveken zaterdag een speciale aflevering. Niet alleen Elvis blijft bestaan In Zeno, de weekendbijlage van De Morgen, verscheen op maart een krantenartikel over The Last Testament,. In the program, Thomas Vanderveken has a long conversation with one guest each week on the basis of twelve image fragments that have move stimulate inspired or made them laugh. Daar wil de beschaafde maar verbitterde intellectueel tot rust komen in het luxueuze Grand Hotel des Bains.


Ontdek de trailer en extra informatie. Debat : Een muzikant die zo veel meer is dan De Mens. Dit is een korting van €9. Uitstekend acteur, sympathieke man.


Alleen elvis blijft bestaan 2018

Daarover zijn we het allemaal wel eens, denk ik. Maar zou hij, zoals Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck twee weken geleden, iets te vertellen hebben? De rode draad door het programma zijn beeldfragmenten die hen hebben ontroer geprikkel geïnspireerd of aan het lachen hebben gebracht.


Het is de laatste aflevering van dit seizoen. Een van de weinige sterke vrouwelijke stemmen, ook. Vergeef me mijn gebrek aan structuur, ik heb net minutenlang naar een interview (of liever: gesprek) gekeken dat even veel sporen had als.


Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts