woensdag 29 juni 2016

Dansgelegenheden voor alleenstaanden

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, er zijn er beslist meer. Informeer ook bij de dansscholen in je buurt en denk eventueel ook eens aan de speciale dansavonden voor alleenstaanden die georganiseerd worden in nogal wat drankgelegenheden en clubs. ODR is een vereniging van, met en voor alleenstaanden in heel Vlaanderen. Wij zijn er om mensen samen te brengen in een ongedwongen sfeer.


Wij zijn aan ons drie en twintigste werkjaar toe en hebben reeds meer dan 10. Huwelijksbureaus zijn er om mensen te koppelen. Een romantisch dinertje in het knusse Toi et Moi.


Of in Kaai 1 op het prachtige terras in de zomer, of rond de gezellige haard in de winter. Voor een heleboel verschillende redenen! Sommige mensen zoeken een stok achter de deur.


Anderen vinden het gewoon leuk om nieuwe mensen te leren kennen via sport. Weer anderen zijn net verhuisd en zoeken nieuwe sportmaatjes. En ja, er zijn er ook bij die gewoon openstaan voor nieuwe sociale contacten. Dans en ontmoetingsmiddag voor singles en paren ! Deze band bestaat al jaar en speelt op vele dansgelegenheden in nederland. Maken regelmatig een cd ( van Hey Joe)Muzikaal is dit een zeer goede band.


De band speelt de gehele avond wat bijna in onze omgeving niet voorkomt. Openbare foto van jezelf verplicht! Iedere tweede en laatste vrijdag van de maan alleenstaanden en vrijgezellen avond van R. Raval is een nationale organisatie die activiteiten inricht voor alleenstaanden en vrijgezellen. Het is een vzw en richt louter activiteiten in. Aanvang van de dansavond 21.


Dansgelegenheden voor alleenstaanden

Gemiddelde leeftijd van de aanwezigen. Amical (Vriendenclub Alleenstaanden Leuven) Ari-Vee B. Blind Date Meeting System) Bethesda Citydate, speeddates voor singles Dating tips Het Vertrek vzw Houvast vzw Kalipso vzw La? Oever vzw ONT-DEKKING-S-RIJZEN Partner à la Carte People Fun PlusRaval vzw Single Daten België Single Ski and Snow Single, Sail and Sun Singles. Iedereen die deelnam heeft dit zeker heel leuk gevonden. De suikerwafel, die ons achteraf, in naam van de vzw, werd aangeboden, werd door iedereen met smaak opgegeten.


Hier ontmoet je andere alleenstaanden tijdens diverse activiteiten, voorbehouden aan alleenstaanden. Het gaat er altijd heel informeel aan toe. Meestal zijn die praatdagen voor alleenstaanden in een lokale taverne.


Een top lokatie met sfeer volle zalen en Gratis entree. Wij verzorgen Uw avond met Gratis warme en koude hapjes. Lekker wijntje, mix, fris of biertje dan hebben wij munten voor - euro per stuk. Nu jaar later zijn ook niet- alleenstaanden van harte welkom.


Het initiatief komt er in navolging van de ontmoetingsavonden voor singles. Elke zaterdagavond vanaf 20. Watch the latest videos from Dansen VOOR Alleenstaanden.


Het zijn gezellige bijeenkomsten met aangepaste dansmuziek in sfeervolle zalen. Dansen voor plussers De DJ draait de hele avond gezellige dansmuziek en er wordt ook voor hapjes gezorgd. Alle 50-plussers zijn van harte welkom. De Filmdagen Terschelling zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de bomvolle evenementenkalender van dit populair vakantie-eiland. Vlaamse officiële informatie.


Voor senioren is dansen een goede aanrader om de botten sterk te houden. Je behoudt kracht en je houdt je spieren wakker en je botstructuur sterk. Senioren die regelmatig dansen hebben minder last van osteoporose. Dansen is niet alleen gezond je wordt er ook nog gelukkig van.


Samenzijn en een gezellige babbel en plezier maken is ook belangrijk. Relatie-expert Liefdesmakelaar gaat voor jou op zoek! Na het programma The show must go on werd Dancing Parasol bekroont tot de Schlagertempel van Vlaanderen waar er gefeest wordt door jong en oud.


De muziek is zoals op een trouwfeest waar elk genre aan bod komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts