donderdag 2 juni 2016

Alleen elvis blijft bestaan facebook

Alleen Elvis blijft bestaan. Een muzikant die zo veel meer is dan een zanger. Solo of in een van zijn groepen, Daan Stuyven is een creatief wezen dat fier is op wat hij zijn “locale weirdness” noemt.


Alleen elvis blijft bestaan facebook

Dit najaar schuiven acht nieuwe gasten aan tafel bij Thomas Vanderveken. Vandaag is oncoloog Wim Distelmans te gast. Wim pleit voor de erkenning van palliatieve zorg en een waardig levenseinde. Hij gaat nauwgezet om met mensen die lijden, omdat hij als geen ander weet hoe graag mensen leven. Herman schonk zijn archief en dat van zijn vader Rik aan het FOMU.


A talk show in which host and guest surrender to images and dare to inspire each other. Ook dit najaar vult Thomas Vanderveken zijn indrukwekkende gastenlijst verder aan. Personen sprechen darüber. Hier kan je steeds terecht om te. En ik mocht persteksten schrijven over de gasten van dit najaar.


Knappe namen, eigenzinnige figuren en dat tien weken op rij. Vanaf oktober vertrekken we weer voor een rit van zaterdagen heerlijke slow-tv. Daan bijt de spits af, Maaike legt het neer.


En deze schitterende Elvis kom je onderweg ook tegen. Dit is zoals de eerste fase van een Afrikaans huwelijk. Félix Tshisekedi komt zich presenteren aan de Belgische bruid en heeft cadeaus mee. Professor geschiedenis Mathieu Zana Etambala (AfricaMuseum EN) over het bezoek van de Congolese president.


Professor wiskunde Ann Dooms werkt mee aan de grote vraagstukken van onze digitale samenleving. Een talkshow waarin presentator en gast zich overgeven aan beeldfragmenten en elkaar durven te inspireren. Oorspronkelijk een B-kantje van een single dat uitgroeide tot een Vlaamse klassieker.


Na een postmoderne periode en een decennium waarin hij vooral in de theaterwereld actief was, brak hij literair door bij het grote publiek, in Vlaanderen én in Nederland. Tien boeiende mensen delen de meest prikkelende, schokkende en ontroerende beeldfragmenten uit hun leven. Technologie-ondernemer en auteur Peter Hinssen reist de wereld rond om lezingen te geven over de impact van technologie op de samenleving. Het praatprogramma, een vaste.


Alleen elvis blijft bestaan facebook

In het programma heeft Thomas Vanderveken elke week een lang gesprek met één gast aan de hand van twaalf beeldfragmenten die hen ontroer geprikkel geïnspireerd of aan het lachen hebben gebracht. Negen ervan worden door de gast. Vluchtelingenwerk Vlaanderen.


Organizzazione no-profit. In de eerste af­levering. Ivo Van Hove heeft het over onze school vanaf minuut 13:4 maar bekijk de hele aflevering door hieronder op de foto te klikken!


Alleen elvis blijft bestaan facebook

Fotograaf Stephan Vanfleteren. Add the shows you like to a Watchlist and let the site take it from there. In een speciale extra documentaire zien we hoe drie terminaal zieke patiënten in contact komen met dansers. Koningin Elisabethwedstrijd.


Het is de laatste aflevering van dit seizoen. Een beschrijvend onderzoek naar de carrières van Vlaamse professionele popmuzikanten. Canvas, Klara en canvas. Zobacz działania podjęte przez osoby, które zarządzają jej zawartością i ją publikują. De bedenker van een aantal van de meest populaire Vlaamse tv-programma’s in de voorbije jaar, brengt voor één keer zijn eigen favoriete beeldfragmenten mee.


Meer nog: ook dit voorjaar heeft Thomas Vanderveken opnieuw een fijn gezelschap van boeiende gasten uitgenodigd om aan de hand van film- en televisiefragmenten te komen vertellen over wat hen passioneert. We sluiten af met schrijver Jeroen Olyslaegers. Geniet nog een keer van het beste uit BRAZILIE VOOR BEGINNERS met de Compilatie-aflevering om 21.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts