maandag 27 juni 2016

Rondreizen voor singles

Singles Join Match Daily. Try Match for Free Today! Rondreizen voor singles. Wilt u kennismaken met de rijke cultuur van een lan beleven wat het land van uw keuze te bieden heeft, genieten van goed gezelschap die net als u interesse heeft in meer dan zon, zee en strand? Shoestring heeft een groot aanbod singlereizen en groeps rondreizen voor singles.


Zowel voor citytrips, culturele rondreizen dichtbij of verweg, als voor strandvakanties, cruises en zoveel meer, kunt u bij ons terecht. Wij zoeken met plezier een kamergeno(o)t(e) voor u. Dan betaalt u geen singletoeslag, die voor grote of verre reizen soms hoog kan liggen. Op elk van de rondreizen die u op deze pagina vindt is variatie het woord van de dag. Alleen op reis gaan is leuk, single groepsreis of vakantie boeken is leuker, met aandacht voor wellness, yoga.


Met meer dan verschillende single rondreizen in meer dan landen is er voor ieder wat wils. Wij verzorgen uw singlereis tot in de puntjes, u overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels. U heeft de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. Van zonvakantie tot wintersport, actief, sportief, avontuurlijk, relax, cultureel of liever een weekendje weg.


Op de reguliere vertrekken van onze rondreizen is de verhouding tussen stellen en singles ongeveer gelijk. Toch boeken op de ene vertrekdatum meer alleengaanden dan op de andere. Voor de alleenstaande reizigers die graag meegaan met de reguliere reizen hebben ook wij een overzicht van reizen waarop al minimaal drie andere alleenreizenden staan. Dat betekent dat wij ook voor u de mooiste vakanties op een rijtje hebben gezet.


Kies dan voor een single reis 2 single reis 3 single reis 40. Wij hebben de reizen voor singles voor alle leeftijden netjes op een rijtje gezet uiteraard met de bijbehorende prijscategorieen. Mocht het qua indeling zo uitkomen dat je als enige van de groep op indeling boekt, dan slaap je alsnog in een single kamer, zonder dat wij daar een meerprijs voor rekenen. Wil je liever gegarandeerd zijn van een eigen kamer? Dan is het ook mogelijk om een single kamer te boeken voor de gehele reis.


Rondreizen voor singles

Even wachten bij de bagageruimte om afscheid te nemen en die koffer vol nieuwe en waardevolle herinneringen mee te nemen. Heerlijke zonvakanties met gelijkgestemde en gezellige singles. Plus single reizen voor groepsreizen met singles die net als jij graag op vakantie gaan in goed gezelschap, waarbij ze toch zelf kunnen bepalen wat ze graag doen en met wie. Browse Pics and Profiles for Free!


Voor singles die van yoga en wellness houden,er is een groot aanbod yoga en welness groepsreizen, ook voor een single en wellness weekend in Nederland. Je kunt ook kiezen voor een combinatie met Ayurveda, Fitness en Mindfulness. Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Deze rondreizen zijn iets voor jou wanneer je graag een actieve reis beleeft en van een uitdaging houdt. Bekijk ook: alle single cultuurreizen.


Rondreizen voor singles

Een gedeelde ervaring is er twee waard. De belangrijkste reden om voor rondreizen in groep te kiezen, is de mogelijkheid om je ervaringen met iemand te delen. De rondreizen zijn uitstekend geschikt voor singles.


Veel reizen zijn speciaal voor singles , maar er zijn ook algemene groepsreizen waar veel alleengaanden en singles meegaan. Ben je avontuurlijk ingesteld ofzoek je een reis door de ruige natuur of een vakantie vol met buitensport activiteiten, kijk dan eens bij de avontuurlijke singlereizen. Op deze website vind je het grootste aanbod georganiseerde single rondreizen en bij gerenommeerde reisorganisaties zoals Djoser, Sawadee of Koning Aap. Alle deze single rondreizen zijn groepsreizen en online te boeken. Of uw voorkeur nu uitgaat naar compleet verzorgde busreizen of dat u liever de wereld ontdekt tijdens een luxe cruise.


Met een singlereis gaat u samen alleen op vakantie, want 'when you share the fun it lasts forever'. De single reizen van Kras zijn voor alle leeftijden geschikt. Het aanbod van de single groepsreizen is enorm.


Het programma van Kras omvat actieve reizen, rondreizen , strandvakanties, gezellig weekendje weg en stedentrips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts