maandag 4 april 2016

Koppels vtm app fantasie

Koppels vtm app fantasie

Vlaanderen naar een hoger niveau te tillen. Wat is het geheim van een goeie relatie? Vier Vlaamse koppels filmen hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze krijgen van Chloé De Bie en Wim Slabbinck.


Koppels vtm app fantasie

Fantaseren is menselijk. Iedereen doet het wel eens. Maar we praten er weinig over, ook met onze partner. Maar dit kan net heel interessant zijn voor je seksleven.


Luk Alloo praat met koppels over hun open en geheime relatie. Liefde zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm. Op Tomorrowland zijn vandaag twee koppels getrouwd. Ze kregen een ceremonie cadeau van het festival met elfjes die rozenblaadjes strooiden. Al een vijftal jaar trouwen koppels op Tomorrowlan maar Frederick De Wae (uit Antwerpen) en Raul Moñoz Olazarri (uit Madri in Spanje) is vandaag het eerste homokoppel ooit dat er trouwt.


In ‘ Koppels ’ worden vier koppels gefilmd tijdens hun eigen relatietraining, ze willen hun relatie extra diepgang geven. Wie de koppels zijn, ontdek je hier! De vier koppels ontdekken hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Na de verplichte fotoshoot en een groot feest met vrienden en familie, kon het kersverse koppel genieten van welverdiende rust. Het is wel wennen dat er ineens een man in boxershort, en met geen verkeerd lichaam in mijn kamer rondloopt.


Ik ga niet zeggen dat ik dat erg vind”, lachte Wendy. In de aflevering van Blind Getrouwd gisteravond kregen de koppels van de experts na hun trouw elk een vragenlijst mee die ze samen met hun partner moesten beantwoorden. De bedoeling van deze vragenlijst is dat de koppels elkaar beter leren kennen op een dieper niveau. De koppels krijgen de opdracht om seksuele fantasieën bespreekbaar te maken aan de hand van een app.


Om je eigen stapel kaarten te verzinnen, gebruik je enkele van de voorziene activiteiten of gebruik je je fantasie om je eigen activiteiten te verzinnen. Dit erotisch kaartspel is ook geschikt voor niet-heteroseksuele koppels , dus elk koppel kan hun seksleven pittiger maken Voor een snelle start zijn er vooraf ingestelde stapels kaarten. Seksuoloog Wim Slabbinck, bekend van ‘Blind getrouwd’ en vanaf deze week te zien in ‘ Koppels ’ op VTM , viel achterover toen uit recent onderzoek bleek dat het merendeel van de meisjes. Vier koppels werden gevraagd welke dingen ze graag eens willen doen in bed.


Sommigen denken aan de traditionele sekswensen zoals een orgie, een rollenspel of butt stuff. Anderen willen het dan. Misschien zag u gisteravond het fragment uit Koppels in VTM Nieuws. Klinisch seksuoloog Wim Slabbinck legt uit: “We weten uit onderzoek dat à van de.


VTM biedt al haar programma’s tot vier weken na de uitzending gratis aan op de website en via de VTM app. Het proefproject met de afleveringen van Familie en Met Vier in Bed bleek zo’n succes dat VTM uiteindelijk beslist heeft om al haar programma’s online open te stellen voor het publiek. Kan ik ook de uitzendingen van VTM NIEUWS en Telefacts bekijken?


Hoe kan ik mijn favoriete programma terugvinden? Waarom kan ik mijn favoriete programma niet terugvinden? Hoeveel kost het om een volledige aflevering te bekijken? Hoe houd ik mijn internetbrowser up-to-date?


Worden de programma’s ondertiteld? Voor een nieuw tv-programma is VTM op zoek naar koppels die op een tropisch eiland “de grenzen van hun relatie willen verkennen”. En voor je je iets in het hoofd haalt: “Nee, het is geen.


Je kan daarbij je eigen fantasie gebruiken, maar wie niet zo fantasierijk is, kan ook een speciaal vormpje gebruiken. Jouw figuurtje wordt daarna het hoofdpersonage in een spel! Met je figuurtje kan je rondspringen in een virtuele wereld. Een tijdje geleden hoorden we over deze poppen, en we denken dat hier echt vraag naar kan zijn”, vertelt Sergi Prieto, de eigenaar van LumiDolls.


Koppels vtm app fantasie

Uitzending gemist op VTM ? Gratis Android apps en spelletjes voor kleuters. Kleuters vanaf jaar zijn een snel groeiende groep mediagebruikers. Vier gelukkige stelletjes die relatietraining volgen, dat is ‘ Koppels ’ in een notendop.


In het nieuwe VTM -programma houdt klinisch seksuologe Chloé De Bie (29) een oogje in het zeil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts