vrijdag 1 april 2016

Bredene festivalt programma

Er wordt sterk ingezet op straat- en kinderanimatie met een mooie mix van herkenbare muziek. Evenementen in Bredene. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Bredene.


Bredene festivalt programma

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Een optreden zien of een feest, receptie, of meeting organiseren?


Er kwam heel wat kritiek op het afvoeren van Afro C. Maar we hebben gekozen om te stoppen op een. In the summer there is almost daily something organized (the region of) Bredene. Op zaterdag wordt het festival geopend met de Ketnetband. PROGRAMMA MEC STAF VERSLUYS BREDENE.


Ons eigen cultuurseizoen loopt op zijn einde, maar niet zonder dat. Wij zijn er volledig klaar voor om jullie de de ganse avond de stuipen op het lijf te jagen met ons angstaanjagend programma. De deelnemers zijn welkom vanaf 18u (start om 18:30) op het Duinenplein en onze vrijwilligers verwachten we om 16:30. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat het. Ben intussen jaar gelukkige en fiere Bredenaar.


Het voorval dat ik meemaakte zal niets verandere. fin is het programma financiële educatie van de FSMA (de Belgische autoriteit voor Financiële Diensten en Markten), die zelf een openbare instelling is die onder andere als wettelijke opdracht heeft de consument op het vlak van financiële dienstverlening te beschermen. Deze interventies zijn een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren. De strakke wind hield jong en oud niet tegen om een bezoekje te.


In samenwerking met oud-wereldkampioen Paul Herygers werd een prachtig parcours uitgewerkt. Le centre de la commune se trouve à environ deux kilomètres de la côte. Bredene ne compte qu’une seule section de commune. Cette semaine sortons de l’ordinaire ! Ongetwijfeld heeft dit vragen en bedenkingen met zich meegebracht.


De stuurgroep heeft Franky Bruyneel bereid gevonden om met woord én veel beeldmateriaal toelichting te komen geven omtrent “Concertfotografie”. In de bibliotheek vind je vanaf vandaag in alle hoeken en. We spelen ook hard in op kinderanimatie en ecologie”. De leerlingen van het 5e jaar publiciteitsgrafiek genieten van een werkweek aan zee.


Bredene festivalt programma

Voorlopig hebben we geen weet van activiteiten die niet doorgaan. Bij ons gaat alles gewoon door, klinkt het bijvoorbeeld bij Theater Aan Zee. We zijn voorzien op elk weerstype, alleen als het te gevaarlijk wordt, doen we. In De Haan kan je naar een voorstelling van Circus Barones of naar de Kunstroute, in Wenduine is er straattheater met Boulevard.


In Duinbergen is er het BK Beachvolley en in het Scharpoord in Knokke start Art Nocturne. Casino Kursaal, Oostende, Belgium I was there. Gers Pardoel - Q Beach House Oostende. Afgelopen weekend stonden er weer heel wat optredens op het programma , zoals o. Les Truttes en BlitZ op Bezemrock, Les Copines en Cocojr op Zomernoten in Houthalen, Bart Kaëll op Brustem Bruist, SWOOP in Nieuwpoort en Hoeleden, Get Ready! Landen én Brussels by Night , Slagerij Vanderstukken en music4you op de Fietseling Begijnendijk.


Hier vind je de volledige lijst met optredens van Les Truttes. Maar ook een uitgebreid archief van de afgelopen jaar Les Truttes LIVE ON STAGE! Op het Gravenplein vindt vanavond de eerste avond van Beveren Festivalt plaats.


De organisatie besliste om dit jaar enkel op dj’s in te zetten omdat er geen draagvlak is voor grote bands. Die kosten heel veel geld en trekken niet genoeg volk. Gerardus Mercator vader van de moderne cartografie. Gemeente Beveren, VDAB en de interimsector slaan de handen in elkaar en organiseren op dinsdag december een Interim Speeddate, een specifieke jobbeurs voor uitzendwerk, in CC Ter Vesten.


Het departement Onderwijs biedt in samenwerking met de Europese Unie een waaier van programma ’s aan. Soundwalks en vakantiekampen door Vooruit en Aifoon De Vooruit bestaat 1jaar! Tot oktober wordt er feest gevierd en zijn er heel wat activiteiten te beleven. Onze festivalreporter genoot van dit familiefestival in een ongedwongen sfeer.


De Ketnetband opende zaterdag augustus het festival. Optredens van Abba Gold en Les Truttes zorgden voor heel wat ambiance en. Het familiefestival met Nederlandse artiesten kende zaterdag alvast een goede start.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts