maandag 21 maart 2016

Nieuw programma koppels

Nieuw programma koppels

Vlaanderen naar een hoger niveau te tillen. Wat is het geheim van een goeie relatie? Vier Vlaamse koppels filmen hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze krijgen van Chloé De Bie en Wim Slabbinck. Niet de zoveelste datingshow of studiotherapie voor koppels aan de rand van een. Tijdens een grappig en hartverwarmend relaas over liefde en relaties praten onbekende en al iets bekendere koppels als Lien Willaert en Jan Verheyen, Griet Vanhees en Anthony Kumpen en George Arrendell en Gina Brondeel openlijk over de meest banale beproevingen, strubbelingen en verlangens, gaande van kleine ergernissen tot de grootste bedgeheimen.


Nieuw programma koppels

VTM brengt dit voorjaar een mix van heel wat nieuwe programma ’s en absolute klassiekers. Lieven Scheire krijgt een eigen programma , BV’s gaan op reis met hun moeder en in ‘Dossier X. Opgeven voor Love Koppels. Blue Circle Casting bepaalt wie geschikt is voor het programma en nee, we weten niet zeker of het programma Love Koppels heet of dat dit de werktitel is. Maar de omschrijving lijkt er wel verdacht veel op. Ze starten een onderneming om het dorpje, dat nog maar zestig bewoners telt, nieuw leven in te blazen.


RTL komt met een nieuw relatieprogramma. In Free Love Paradise experimenteren acht koppels op een paradijselijk eiland met een open relatie. De deelnemers zijn mensen die eens een andere partner. In het programma zullen koppels tatoeages voor elkaar verzinnen, die dan gezet zullen.


Relatie-experten zullen in dit concept het liefdesleven van koppels proberen verbeteren, en wie wil kan zich. Geliefden ontwerpen voor elkaar een tatoeage, en laten de prent van de ander uiteindelijk ook op hun lijf zetten. Dat is de samenvatting van het MTV- programma Just Tattoo of Us. In ‘ Koppels ’ worden vier koppels gefilmd tijdens hun eigen relatietraining, ze willen hun relatie extra diepgang geven.


Wie de koppels zijn, ontdek je hier! De vier koppels ontdekken hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. De ex-Miss België vraagt wekelijks aan drie koppels om hun relatie te filmen en nodigt hen daarna uit voor een gesprek over verschillen, gelijkenissen, tendensen of keuzes in relaties, liefde en seks. In de reeks gaan stellen een week lang hun relatie en leven filmen. Alles over tv, het huis van de Gouden Televizier-Ring.


Ze hebben ook beelden bij! Schrijf je in via deze link. Goedele Liekens zoekt nog koppels ! De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen.


Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten? Vanavond draait ook om seksuele fantasieën. Realityprogramma over vijf van Nederlandse koppels die de een een nieuw bestaan opbouwen uit in het Zuid-Spaanse bergdorpje naar Polopos.


De koppels kregen de opdracht om seksuele fantasieën bespreekbaar te maken aan de hand van een app. Eerst moeten ze elk afzonderlijk mogelijkheden bekijken en aanvinken waarvoor ze open staan. Daarna toont de app hun matches. Bij sommige koppels is ve.


Vuurwerk op Temptation Island VIPS is een nieuw onderdeel van het programma. En het gaat echt alles veranderen voor de deelnemers. Koppels kunnen er nu namelijk eerder achterkomen of hun partner. Nieuw tv- programma belooft niet naar overspel te peuteren. Vier legt koppels aan de leugendetector: “Ben je nog verliefd op mij?


Nieuw programma koppels

De meest populaire programma ´s op RTL van deze maand. De elf koppels gaan de strijd met elkaar aan op de dansvloer. Channel haalt het controversiële Sex Box vanonder het stof en laat Liekens een nieuwe versie van het. GLAMOUR KOPPELS GEZOCHT VOOR EEN NIEUWE REALITY-SHOW.


Voor een nieuw programma zoeken wij koppels die een leven vol luxe leiden en woonachtig zijn in Nederland of België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts