vrijdag 4 maart 2016

Complimenten geven aan vrouwen

Omdat de wereld best wat meer zusterliefde kan gebruiken: complimentjes waar je iedere vrouw blij mee maakt. De manier waarop je knort als je lacht is echt heel schattig. Je laat zien dat je iemand echt ziet en het is een keer wat anders dan iemand complimenteren met haar schoenen (al kunnen we daar ook geen genoeg van krijgen).


Complimenten geven en ontvangen. Hoe geef je nu oprecht een compliment? Een goede manier is om het iemand simpelweg te vertellen wanneer er iets positiefs over diegene door je hoofd schiet. Daarbij is het veel simpeler om als vrouw een compliment te geven aan een vrouw dan als man aan een vrouw of andersom. Aangezien jij niet achterlijk bent snap jij ook dit niet is hoe het in het echt werkt.


Maar hoe geeft je dan wel op effectieve en leuke wijze complimenten aan een vrouw ? Daar gaat dit artikel dus over! Veel vrouwen geven en ontvangen best regelmatig complimenten. Aan hun kinderen of vriendinnen bijvoorbeeld. En hoe zit het dan met mannen? Geven of krijgen zij complimenten ? Deze meneer niet in ieder geval.


Want, zoals gezeg dat vond ‘ie meer iets voor vrouwen. Nu ik hier over schrijf denk ik aan een man die aanwezig was bij onze workshop. Een vrouw zal hierop te defensief reageren, je aanpak zal niet werken. Mag je dan geen enkel complimentje geven ? Hoe maak ik dan mijn interesse voor haar dan duidelijk en hoe kan ik haar dan veroveren?


Welke complimentjes werken wél bij vrouwen tijdens een eerste ontmoeting? In dit artikel ontdek je wat de beste complimenten voor vrouwen zijn die ze niet kunnen weerstaan en graag willen horen. Het is helemaal geen probleem om op een ONVERWACHT moment een vrouw een compliment te geven. Ja, je kunt wel degelijk vrouwen complimenten geven. Het kan zelfs zeer positief uitpakken!


Complimenten geven aan vrouwen

Het is de kunst om het op de juiste manier te doen. Slijmen is nooit goe oprechtheid is en blijft belangrijk. Het is essentieel dat je de vrouw complimenteert met de juiste mentaliteit. In de voorbeelden zegt de man de complimenten , maar ze zijn ook door vrouwen te gebruiken.


Vaak wordt gedacht, dat vrouwen complimentjes geven helpt om een goede indruk te maken. En dat vrouwen je er aardiger en leuker door gaan vinden. Het geven van een compliment aan een ander is vaak makkelijker.


Complimenten geven aan vrouwen

Voor ons vrouwen is het vaak een gewoonte geworden om dingen te benoemen die we niet mooi of goed vinden aan onszelf maar gewoon bedanken voor complimenten gaat ons niet zo goed af. Als je een vrouw wilt versieren moet je haar veel complimenten geven. Zelf heb ik een lange tijd in dat fabeltje geloofd. Ik was van mening dat het geven van complimenten de manier is om een vrouw op haar gemak te stellen en uiteindelijk te versieren.


Vage complimenten zijn leuk, omdat ze haar uitdagen en je haar ermee plaagt. En neem van mij aan – het maakt niet uit of een mooie vrouw 2 of is, ze vindt het leuk om geplaagd te worden. Je wil tenslotte niet voor de dag komen met een complimentje dat verkeerd geïnterpreteerd wor laat staan een enorm afgezaagd compliment waar niemand beter van wordt. Wil je iemand een complimentje geven , is het goed om rekening te houden met de volgende aandachtspunten, dan is de kans het kleinste dat het misschien verkeerd overkomt.


We blijven tenslotte nuchtere Hollanders en zijn hier niet altijd aan gewend. Je denkt er goed aan te doen om haar eens te verrassen met een oprecht compliment. Precies daarom hebben we hier kant-en-klare. Bekijk het bord complimenten geven van ilsevanbelle op Pinterest. Er is iets aan haar wat je leuk vindt.


Soms vindt je een vrouw tof. Mannen mogen nog complimenten geven aan vrouwen , maar niet meer vanuit een machtsrelatie. Al dit soort complimenten reflecteren de moeite die hij heeft gestoken in het bereiken van zijn doelen.


Dat werkt veel beter op een man dan “Wat heb je een leuk shirt aan. Je bent mijn held” gebruik je nog het beste als hij iets heeft gedaan om je een mooie avond te geven. De beste of juiste complimenten geven aan vrouwen is iets waar veel mannen over nadenken. Zeker de mannen die wat verder zijn met het versieren van vrouwen. Welgemeende complimenten geven aan vrouwen is nooit verkeerd.


Sterker nog, het doet een vrouw goed als mannen complimenten geven over iets waarvoor ze misschien hard heeft moeten werken. Maar niet elke compliment zal in goeden aarde brengen. En soms ligt het er maar net aan hoe je het complimentje overbrengt. Wat een leuke schoenen heb je aan ! Ach, het was een uitverkoopje’.


Het is één van de manieren waarop wij vrouwen reageren op een compliment. Je checkt best de reactie van de vrouw , maar meestal vinden vrouwen dit wel eens lekker, als je er niet mee overdrijft. Bij het aan vrouwen een complimentje geven is het dus cruciaal dat jij écht meent wat je zegt.


Geef niet te vaak complimentjes of je wordt gezien als een ‘pleaser’, iemand die de vrouw een goed gevoel wil geven met praatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts