woensdag 2 maart 2016

Dansen voor alleenstaanden agenda

Welkom bij onze agenda. De dansavonden vinden plaats van 19:tot 00:uur. De toegang bedraagt €wat ter plaatse aan de deur betaald dient te worden. Gezellig dansen met leeftijdsgenoten op levendige livemuziek! Stichting Alleengaanden en Paren organiseert wekelijks compleet verzorgde dansavonden op toplocaties in Steenwijk en Laren (GLD).


Elke vrijdagavond wordt er door de stichting OVA (Ontspanning Voor Alleenstaande) een uitgaansavond georganiseerd voor alleenstaanden. Neem bij extreme weersomstandigheden, zoals code geel, oranje of roo contact op met het secretariaat voor het al dan niet doorgaan van de dansavond. Klik hier voor de dansavonden. Ook als je niet daadwerkelijk op zoek bent naar een partner ben je aan het juiste adres.


Deze agenda toont de activiteiten. See actions taken by the people who manage and post content. De Salsa – Mix Parties zijn al jaar een begrip om de leuke mensen, sfeer en muziek! Dans en ontmoetingsmiddag voor singles en paren ! Deze band speelt op vele dansgelegenheden in nederland. Muzikaal is dit een zeer goede band.


De band speelt de gehele avond wat bijna in onze omgeving niet voorkomt. Lekker dansen ,swingen en ontmoeten. Club Nouvelle is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles.


Michel “Ik was voor het eerst op het SE-feest in Zoetermeer. Het was een zeer gezellige event dat ik samen met veel leuke singles heb mogen mee maken! Van dansen tot slap babbelen. Eerst stijldansmuziek, later ook disco. Dansen - Avond voor 40-plussers.


We dansen in een 2Mgrote mooie zaal met eiken houten dansvloer en goede gezellige dansmuziek. Veel ruimte voor de recreatieve stijldanser. Wij wisselen ballroom en Latijns-Amerikaanse dansen af met rijdansen en linedansen.


Onze DJ danst ook mee zodat wij altijd op het juiste tempo dansen. UITGAAN DOE JE BIJ DANCING - ZAAL MAENEN Als sinds jaren een feest om uit te gaan. Voor sommige activiteiten moet er gereserveerd worden, dan dien je jezelf voor een bepaalde datum aan te melden. De uiterlijke aanmelddatum staat altijd vermeld bij de activiteit.


Dansen voor alleenstaanden agenda

Ook komt het wel eens voor dat er voor een activiteit een maximum aantal deelnemers mogelijk is, ook dit staat altijd bij de activiteit vermeld. Ontdek of Solodair een meerwaarde voor jou kan zijn! Bekijk zeker ook eens onze agenda en je vindt vast wel een activiteit die jou aanspreekt! Bijzonder aan deze reis is dat je de vele festiviteiten rondom het 500-jarig bestaan van de hoofdstad Havana mee kunt maken. Overige vertrekdatum van deze reis.


Uniek in Herpen: Elke ZONDAG dansen in Zaal Thekes m. Ontdek verrassende uitstapjes en uitjes voor een dagje weg bij jou in de buurt. Bekijk de agenda op onze website voor meer activiteiten. Dagje uit, evenementen, activiteiten en uitgaanstips voor het hele gezin, de familie of het bedrijf. Single-Sensation is een maandelijks terugkerend dansfeest voor o. Kom eens een kijkje nemen vanaf 21.


Dansen voor alleenstaanden agenda

Raadhuisstraat in Venray! Dansavond met Live muziek My Life (Eric Donkers) van 18:30u tot 00:00u. Dinsdag november BIJ ONS AAN TAFEL Samen eten maakt blij, schuif gezellig bij De aanvang is 17. Net zoals zingen is dansen een kenmerkende eigenschap van plezier voor de mens. Het is een vorm van vermaak die net als zang bij velen in gang schiet bij het horen van muziek of bij het denken aan een leuk deuntje.


Al eeuwen lang danst de mens hetzij om zich gewoonweg te vermaken, hetzij om iemand te imponeren. Amical (Vriendenclub Alleenstaanden Leuven) Ari-Vee B. Blind Date Meeting System) Bethesda Citydate, speeddates voor singles Dating tips Het Vertrek vzw Houvast vzw Kalipso vzw La? Oever vzw ONT-DEKKING-S-RIJZEN Partner à la Carte People Fun PlusRaval vzw Single Daten België Single Ski and Snow Single, Sail and Sun Singles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts