donderdag 4 juli 2019

Wat te doen aan de zee vandaag

Wat te doen aan de zee vandaag

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Op het strand beleeft je kroost sowieso dolle avonturen. En ook in de parken La Potinière of het Astridpark is het bijzonder fijn vertoeven.


Of installeer je je liever aan de Rotonde zodat ze skatekunsten kunnen uithalen? Zomers staat er al helemaal geen rem meer op die kinderpret, dan valt er elke dag wel iets te beleven. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust van het type Doen. De Shopfabriek - de gezelligste Pop-Up-Beurs van Limburg. Ontdek tal van leuke activiteiten!


Circus Pipo te Moorslede, Iepersestraat aan het zwembad. Heist- aan - zee ) Woont u in de buurt van Heist- aan - zee ? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Wat te doen in de buurt van het strand van Bergen aan Zee. In de badplaats Egmond aan Zee kunt u natuurlijk uitwaaien en zonnebaden op het strand of u kunt uiteten gaan in een strandpaviljoen of restaurant. In de omgeving van Egmond aan zee kunt u o. Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken.


Wat te doen aan de zee vandaag

Van zodra de wolken verdwijnen, zie je aan de kust heel wat kunst verschijnen. In en om Zandvoort aan Zee zijn tal van leuke excursies te doen en attracties te bezoeken. Doe bijvoorbeeld een slipcursus, verken Haarlem per boot of loop mee met de bunkerwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij VVV Zandvoort koopt u uw entreebewijs of reserveert u uw plekje gemakkelijk en snel! Wil je weten wat te doen in Bergen Bergen aan Zee ? De Blankenbergse keramiste Petra Demeyere stelt haar werk tentoon in het Groot salon van de bib.


Na een drukke werkdag zoekt ze graag de rust op in haar atelier. Petra vindt haar inspiratie in de zee , de natuur en haar omgeving. Haar visachtige beelden zijn een mix van klei en poëzie, met een knipoog naar het menselijke karakter.


Wat te doen aan de zee vandaag

In Oostende valt er wel elke dag wel iets te beleven. Wat denk je van swipen en matchen met onder andere Tatyana Beloy, Marcel Vanthilt, Josje Huisman, Rik Verheye, Gilles Coulier en heel wat ander bekend en minder bekend volk? Niet om gezellig een garnaalkroketje te eten, maar hun persoonlijke insider tips om Oostende te ontdekken.


Noordwijk is een perfecte plek om bijzondere strandschatten te vinden: het meest aanwezig zijn de halfgeknottestrandschelp en de Amerikaanse zwaardschede. Ook liggen er andere prachtige schelpen, zoals kokkels, zaagjes, nonnetjes en eieren van de wulk. Bij oostenwind spoelen kleine hoorntjes (het wenteltrapje) aan. Wat is er te doen , de leukste uitjes, de beste keuzes.


Laatste nieuwtjes, reportages en video. Kijk verder om dagje weg tips en activiteiten te ontdekken over wat je allemaal kan doen vandaag , morgen, volgende week, met feestdagen, in het weeken op zaterdag, op zondag, met Pasen, met Kerstmis, in de grote vakantie, met Pinksteren, op mei, op paasmaandag, in de herfst,. In de Uitagenda van Noordwijk vindt u een doorzoekbaar overzicht van aankomende evenementen en activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts