donderdag 4 juli 2019

Je wordt papa aankondiging

Vaak heeft hij al voor een ultiem romantisch moment gezorgd door je ten huwelijk te vragen of door voor te stellen om samen te wonen, nu is het de beurt aan de mama! Laat je partner met behulp van opdrachten en hints van de ene naar de andere kamer van het huis gaan. In de laatste ruimte wacht jij hem op. Zorg ervoor dat je van tevoren je wordt papa ! Van eerste, maar ook tweede of derde kind. Met tekst, kaart, gedicht of foto vertellen op facebook.


Als je al kinderen hebt, kan je hun foto’s ophangen in huis, met een leeg kadertje ernaast. Of vraag aan je kinderen om het nieuws te vertellen tijdens een familiebijeenkomst, bijvoorbeeld met een tekening waar mama met een dikke buik op staat, of waar een extra persoon op staat. Een originele manier om bekend te maken aan je man dat hij papa wordt.


Stel je zijn verbaasde gezicht maar eens voor als hij een doosje ontvangt met het ei. Maak op een unieke en liefdevolle manier bekend dat u zwanger bent. Dit mooie doosje is leuk om te geven, de inhoud is heel symbolisch. Het witte rieten hart symboliseert het kleine hartje van het wondertje dat in uw buik groeit. Ben je zwanger en verwacht je dus binnenkort een kleine versie van jezelf?


Dan is het brengen van dit mooie nieuws misschien wel één van de leukste dingen die aan de geboorte vooraf gaan. Op zoek naar een originele manier om te vertellen dat jullie een kindje verwachten? Soms lijkt het misschien of jij er als aanstaande vader maar een beetje bij hangt tijdens de zwangerschap van je partner.


Ook een man moet zich voorbereiden op het vaderschap en heeft daarin een zeer belangrijke rol. Speciaal gepersonaliseerd kraamkado. Je zocht naar: cadeau voor nieuwe papa ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Wanneer je bewust kinderen wilt, is dat maandelijkse plasje op de zwangerschapstest een spannend moment dat sommige koppels graag vastleggen.


Je wordt papa aankondiging

Hebben jullie er ook beelden van gemaakt? Het aankondigen van je zwangerschap is een belangrijk moment, dat jou en je naasten waarschijnlijk de rest van jullie leven bij zal blijven. Het is dus vooral belangrijk dat je een manier kiest die bij jullie past.


De onderstaande voorbeelden dienen dan ook vooral als inspiratie, zodat je uiteindelijk de leukste aankondiging kan bedenken. Hij was nog half aan het slapen, maar het was heel leuk. Ik ben terug bij hem gekropen en we hebben samen toch wel van dat speciaal moment genoten.


Je wordt papa aankondiging

Kraskaart - Ik moet je iets vertellen. Hoe vertellen dat je zwanger bent? Doe het met de leuke kraskaarten van MamaKaart. Geef je familie een kaartje en laat ze een vakje open krassen, extra spannend en geweldig om hun gezichten te zien als het vakje eenmaal open is! De zwangerschap aankondigen en het goede nieuws aan je partner te vertellen kan je hem meteen een paar babyschoentjes cadeau doen.


Meer origineel is hem een uitgebreid diner aan te bieden waarin elke gang uit een gerecht met een ei bestaat. Lego figuurtje jongen “ je wordt papa ! Zwangerschap aankondigen: aan de papa. Wat een bijzonder moment!


Je wordt papa aankondiging

Je wil hem natuurlijk zo snel mogelijk vertellen dat je zwanger bent… maar het mag ook meteen een leuke verrassing zijn! Het delen van dit mooie nieuws is misschien wel één van de leukste dingen in de periode voordat je kindje geboren wordt. Er zijn veel leuke manieren om via social media te delen dat je zwanger bent. Maar om het te delen met je naaste familie en vrienden ligt een andere, meer persoonlijke manier van een zwangerschapsaankondiging voor de hand. Vertel het met dit schattige rompertje, oma zal het geweldig vinden!


Een plezier om als cadeau te geven. Je bent meer dan welkom! Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment.


Je kunt je partner een klein cadeautje geven, zoals babysokjes met “I love papa ” of een rompertje, slabbetje, speentje met dezelfde tekst. Een ander leuk idee is om een kinderboekje te geven met aan de binnenkant een tekst als: “Lieve papa , oefen maar alvast met voorlezen, want in (uitgerekende maand) kom ik naar je luisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts