maandag 15 juli 2019

Toeristisch treintje oostende

Toeristisch treintje oostende

Opstappen op het Zeeheldenplein. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. De tour met het toeristische treintje van De Panne begint op de Zeedijk. Dit ligt in het centrum van De Panne. Wij houden je graag op de hoogte.


Maak een rondrit door Blankenberge met het toeristisch treintje. Haltes Sea Life - Pier - Zeedijk t. Een treintje huren voor een topevenement! Wanneer je op een evenement jouw gasten wilt vervoeren van de ene naar de andere locatie kunt u hiervoor een treintje huren.


Met de Treinexpress is dit een waar genot. Onze treintjes lijken op echte treinen maar rijden gewoon op wielen. Ze hebben dus geen rails nodig maar rijden gewoon over de openbare weg. Oostende prijs,euro volwassenen ,kinderen 5. We laten ons mee glijden op het ritme van het toeristische treintje voor een Garnalentocht doorheen onze badstad. Een gids vertelt over het wel en wee van het vissersbestaan.


In de zomer elke dag van 10. Voor het eerst voorzien we ook. Het toeristische treintje rijdt langs de vestingen van de citadel en neemt je mee op ontdekking naar de prachtige architectuur en geschiedenis sinds de middeleeuwen.


Het treintje vertrekt aan het toeristisch informatiecentrum van Terra Nova. Duur van het bezoek: minuten Commentaren in Frans, Engels en Nederlands. Stap aan boord van het toeristisch treintje en ontdek Durbuy!


Dit type vervoer is ideaal voor kleine kinderen en senioren. Een boeiende verteller doet je de meest charmante hoekjes van Nieuwpoort ontdekken. We ontdekken met het toeristentreintje ‘De Arizona’ de leukste plekjes van Nieuwpoort. Neem het gratis toeristisch treintje en laat je rijden van Nieuwpoort-Stad naar Nieuwpoort-Bad. Van hieruit nemen we samen de tram richting Nieuwpoort.


OPGELET: het treintje rijdt NIET op 12en december! Onlangs nog kon een toeristisch treintje van Brugge niet naar Damme rijden. Polder verkennen Ook voor het verkennen van de polders in de streek kunnen treintjes. Ontdek de streek van Rochefort langs haar natuurlijk en historisch erfgoed aan boord van het toeristisch treintje. Met het toeristisch treintje kunt u de streek rond Rochefort en haar natuurlijk (panorama Rond du Roi,Grot van Lorette en historisch (Kasteel van de Graven, Kapel van Lorette, Malagne de Gallo-Romeinse) erfgoed ontdekken.


Toeristisch treintje oostende

Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Een ervaren gids neemt je mee op deze boeiende reis doorheen strand en polders, mens en dier, geschiedenis en hedendaagse kunst, kortom voor elk wat wils. Treintjes voor zeeklassen , uitstapjes, feesten , huwelijken,. Domein Raversyde - Atlantikwall, waar meer dan zestig bunkers stille getuigen zijn van de woelige oorlogsjaren aan de kust.


De Amandine: de tentoonstelling en de inrichting van de laatste Ijslandvaarder geven een goed idee van het ruige leven aan boord. Op het programma: de stenen brug, het Sint-Janskruis, het Gravenkasteel, het panorama vanaf. Bezoek aan La Roche in het toeristisch treintje Het open treintje vertrekt ieder uur vanaf place du Bronze in La Roche-en-Ardenne en de rit duurt à minuten.


Op een ludieke manier maakt u zo kennis met het stadje, de omgeving en zijn geschiedenis. We maken een rondrit naar de omliggende dorpjes van Veurne. De route brengt ons door de prachtige natuur, tussen akkers en weilanden, langs idyllische plaatsjes en dit onder leiding van een deskundige gids.


Zin om een eerste indruk te krijgen van de stad ? Toeristisch treintje van Rochefort. Petit Train Avignon: Doe Avignon met het treintje !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts