maandag 20 mei 2019

Profielfoto wijzigen

Profielfoto wijzigen

Klik op je profielfoto. Ik kan mijn foto niet wijzigen. Als je een account hebt via je werk of school, kun je je afbeelding wijzigen door de onderstaande stappen te volgen. Open Gmail op je computer.


Uw accountafbeelding wijzigen. U kunt de afbeelding wijzigen voor een lokaal account of voor een Microsoft-account. Maak je Spotify-plaatje compleet!


Je kunt je Spotify- profielfoto wijzigen wanneer je maar wilt. Beweeg met de aanwijzer over je profielfoto en klik op Wijzigen. Je profielfoto wijzigen. Anders: Ga naar Hangouts op hangouts.


Als je de Hangouts-extensie hebt, klik je op het pictogram rechtsboven in je browser. Hier kun je je foto wijzigen. Deze foto zien de andere gebruikers in hun contactlijst. Opmerking: Als u de koppeling wijzigen niet ziet, is het mogelijk dat bepaalde gegevens, zoals uw naam, foto of titel, worden verzameld van de systemen die uw IT-afdeling of personeels beheer functie hebben. Als u deze gegevens wilt bijwerken, neemt u contact op met uw beheerder.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Android Account en profiel. Eerst zul je de perfecte foto moeten uitkiezen die precies laat zien wie je bent. De afbeelding voor je Microsoft-account wijzigen Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.


Tik rechtsonder op Instellingen. In de cirkel staat het deel van de foto dat wordt getoond in uw profiel. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Pas hiervoor dus de privacy-instelling aan. Beste, Ik had een vraagje over mijn profielfoto in mijn account.


Een nieuwe profielfoto kun je als volgt instellen. Deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je een WhatsApp profielfoto kunt downloaden en opslaan op een computer (Windows, macOS, en Linux). Attentie gebruikers van screenreaders, u bevindt zich in een voor mobiel geoptimaliseerde.


LinkedIn Hulp - Instellingen voor zichtbaarheid van profielfoto - Wie kan mijn profielfoto bekijken? Het toevoegen van een profielfoto bij Netflix Netflix kun je een profielfoto toevoegen aan uw Netflix-account, zodat uw vrienden en andere leden uw profielafbeelding zien kunnen wanneer u films bekijken of notities verlaten. You must to continue.


Skype voor Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows (versie 14) Selecteer in Chats je profielafbeelding. Selecteer je profielafbeelding nogmaals om een foto te uploaden, de foto te bekijken of deze te verwijderen. Alsof het gewoon niet kan! Meer informatie over het toevoegen of wijzigen van je profielfoto of omslagfoto.


Ik heb geen link met facebook en Skype. Bovenstaande andere opties heb ik gelezen, maar de opmaak van Outlook is weer eens verander dus daarom weet ik nu niet hoe ik mijn foto definitief kan wijzigen. Heb je onlangs een nieuwe foto aan je profiel toegevoeg dan is het natuurlijk leuk om deze als profielfoto in te stellen. Dit doe je als volgt: 1. In dit artikel: Verander je profielfoto in Windows Verander je profielfoto in Windows Verander je profielfoto op een Mac Bronnen. Het veranderen van je profielfoto in Skype is met een paar muisklikken gebeurd.


Maar de manier waarop je dit doet verschilt wel per besturingssysteem. Mocht je persoonsgegevens, of een instelling in jouw profiel willen wijzigen , dan ga je rechtsboven op de webpagina naar het pulldownmenu, naast je naam. Je kan iets over jezelf vertellen. Uw foto wordt overal weergegeven waar een profielfotocirkel is in Office 365. Je wijzigt je profielfoto door een nieuwe foto te uploaden, zoals hierboven zichtbaar.


Profielfoto wijzigen

Een foto van je nieuwe brommer, je idool of je hond als profielfoto gebruiken is fun, maar dus eigenlijk niet zo slim. Afgestemd op het juiste formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts