maandag 6 mei 2019

Hoe zijn japanners

Japanners komen gewoon heel weinig in contact met de Engelse taal. Bijna alles is gedub weinig toeristen en de taallessen in het onderwijs zijn naar hun zeggen niet zo fantastisch. En dan komt daar nog eens een flinke brok chauvinisme bovenop. Het land van de rijzende zon. Naast Tokyo is ook de Zuidelijk gelegen Kyushu-regio in Japan de moeite waard.


Hoe zijn japanners

De lokale bevolking is hier zelfs nog opener van aard dan elders in het land. Dat zegt nogal wat over ons! Ik ben inderdaad ook benieuwd hoe naar kwaliteit gekeken wordt. Als je een sarcastisch grapje aan ze uitlegt liggen ze overigens wel in een deuk, dat is dan wel weer geinig, maar je zult ze zelf nooit sarcastisch horen doen. Derhalve werden zijn net zo ziek als de Amerikanen.


Hoe kan het dan dat de inwoners van Okinawa veel minder vaak kanker krijgen, minder botten breken, ouder worden, fit en vitaal blijven? Noren (暖簾) are traditional Japanese fabric dividers hung between rooms, on walls, in doorways, or in windows. They usually have one or more vertical slits cut from the bottom to nearly the top of the fabric, allowing for easier passage or viewing. Dit komt hoofdzakelijk door hun gevarieerde eetgewoontes.


Uit onderzoek is gebleken dat hoe gevarieerder je eetgewoontes zijn , des te kleiner je kans op ziekten. Ik zou het bijna schizofreen noemen. Als een Nederlands bedrijf een vestiging heeft in een ver lan dan zijn het de lokale mensen daar die de functies bekleden voor die specifieke vestiging. De onderzoekers stelden dat het aantal kinderen jonger dan jaar iedere 1seconden met een afneemt. Op dit moment zijn dat er 1miljoen, op een totale bevolking van 12miljoen.


Ze hebben niet alleen een hoge levensverwachting, ze blijven ook heel lang fit en gezond. Ouderdomsziekten als hart- en. Met een beetje creativiteit en handen en voetenwerk kom je dus uiteindelijk wel ergens, maar een beetje voorkennis kan zeker geen kwaad.


Hoe zijn japanners

Volgens Pepijn van Houwelingen, die woonde en promoveerde in Hiroshima, komt die houding voort uit het historische belang dat aan de groep wordt toegekend en een vertrouwdheid met rampen. Uitgebreide informatie over De mensen die er wonen in Japan. Japan wordt bevolkt door naar schatting 1miljoen mensen. Circa van hen behoort tot het mongolide ras en zijn daardoor sterk verwant aan de volken van het Aziatische vasteland.


Je weet dat het altijd kan gebeuren en je ziet doorgaans geen paniek. De lokale brandweer laat huisvrouwen bijvoorbeeld oefenen hoe een brand te. Zet ze naast elkaar en je ziet het verschil wel. Internist Rudi Westendorp, directeur van de Leyden Academy, werkte vier jaar. Krijgen veel calorieën binnen via koolhydraten van brood en aardappels.


Qua mannen valt me vooral op dat ze ook op zaterdag veelal in pak zijn en dat ze heel vaak een dag tas bij zich dragen, en dus niet met telefoon en portemonnee in de broekzakken rondlopen. Maar hoe iemand optimaal geluk beleeft, varieert per cultuur, beweert de aan de Kyoto Universiteit verbonden socioloog. En dat maakt levensvreugde even subjectief als onmeetbaar.


Hoe kijken nieuwe Amsterdammers naar het leven in de stad? Ik moet hier net zo hoffelijk zijn als in Japan. Dit neemt niet weg dat het wel gewaardeerd wordt als je als buitenlander buigt bij een begroeting. De hardwerkende Japanners.


Hoe zijn japanners

Veelal is dat ook alles wat over hen bekend is. Hoe bieden verkondigers het nieuwe boek aan? Ze zijn verbaasd als ze horen dat dit uitspraken zijn van Jezus Christus.


Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig, hier op planeet aarde? Wat bezielt ze hun Japannerschap uit te oefenen op de manier zoals ze dat nu doen? Vragen, vragen, vragen.


Er zijn echter veel klanken in het Japans die moeilijk uit te drukken zijn in Latijnse letters. Ook zijn er veel homoniemen wat soms verwarrend is voor een niet-Japanner. Daarom worden studenten van de Japanse taal aangemoedigd om meteen de Japanse karakters te leren en om het gebruik van Latijnse letters als steuntje te vermijden.


Foto’s die toen gemaakt werden tonen hoe akelig efficiënt de doodstraf er uitgevoerd wordt. Terdoodveroordeelden krijgen in deze kamer de kans om nog even met een priester te spreken vlak voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts