donderdag 30 mei 2019

Izmir ilçeleri

Izmir ilçeleri

Detaylı İzmir il haritası. Türkiye, İzmir haritası üzerinde incelemeler yapın. Harita üzerinde sol taraftaki menüleri kullanarak uydu haritası ve normal harita görünümüne geçebilirsiniz. Haritanın altında, İzmir ilçeleri listelenmiştir. ZMİR ilçeleriyle ilgili detaylar aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.


Izmir ilçeleri

Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Siz de ister uzun ister kısa tatilleriniz için birbirinden güzel ilçelerde bulunabilir, doğa ve eğlencenin iç içe geçişine şahit olabilirsiniz.


Aliağa Balçova Bayındır Bayraklı Bergama Beydağ Bornova Buca Çeşme Çiğli Dikili Foça Gaziemir Güzelbahçe Karabğlar Karaburun Karşıyaka Kemalpaşa. Memleketimizin her yeri ayrı bir cennet. Ege Bölgesi tabiat ana tarafından sanki biraz daha kayırılmış gibi. Yüzölcümü ve nüfus bilgilerini harita üzerinde ya da asagidaki tabloda bulabilirsiniz.


ZMİR DİKİLİ mahalleleri ve köyleri listesi. DİKİLİ Mahalleleri ve köylerine ait özet tablo sayfada gösterilmiştir. Kordon Boyu: İzmir kordon boyu denildiği zaman akla ilk gelen şey bir kenarda masmavi deniz ve bir kenarda çeşitli şirin kafeler olmaktadır.


Gerek aileniz ile gerekse arkadaşlarınız ile akşam üzeri bir kahve için kordonda buluşabilir ve son derece hoş bir deniz manzarasına karşı kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz. Türkiye sınırlarını aşan Alaçatı, Çeşme gibi yaz turizminin gözde destinasyonlarına sahip. Alaçatı sadece Türkiye için değil dünyanın da en güzel tatil yerlerinden biri. Konak ilçesine bağlıyken 3. Balçova TermalTesisleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp fakültesi ve Türkiye’nin ikinci büyük teleferiği bu ilçenin sınırları içindedir.


Izmir ilçeleri

Bu şehir milyon nüfusu kaldıramıyor. Ama genel olarak İzmir çok güzel bir şehir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts