vrijdag 23 november 2018

Chatten met psycholoog

Ga direct online in gesprek en chat of bel met onze psycholoog. Jij beslist hoe jij communiceert met de psychiater vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Maar het contact opnemen met de Luisterlijn is wel begrensd. De Luisterlijn wil bereikbaar zijn voor iedereen en probeert de aandacht zo goed mogelijk te verdelen.


Daarnaast vinden we het belangrijk dat een gesprek helpt of iets bijdraagt. We willen ook voorkomen dat mensen steeds afhankelijker worden van het bellen of chatten met de Luisterlijn. Deze website met anoniem chatten en hulp bij psychische problemen is bedoeld voor iedereen die op één of andere manier psychische problemen ondervindt. Ongeacht levensverhaal, woonplaats, geloofsovertuiging, achtergron leeftijd en leefomstandigheid. De online therapie met een psycholoog wijkt verder niet af van de sessies in een reguliere praktijk.


De gesprekken met de online psycholoog zijn face-to-face (mits jij dat wilt, de gesprekken kunnen namelijk ook zonder beeld gevoerd worden) en persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Vandaag is het een bedrijf van twintig werknemers. Als je bent aangemel kun je chatten met onze hulpverleners. Je kunt je verhaal delen of vragen stellen.


Je hebt ook de mogelijkheid om een anoniem account aan te maken. Samen met jou kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Met een account kun je altijd je chatgesprekken en informatie die je van ons krijgt teruglezen.


Chatten met een psycholoog. Meerdere malen per week kan je op Proud2Bme chatten met een psycholoog. We werken met groepschats waar maximaal mensen tegelijk in kunnen. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn.


Chatten met psycholoog

Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. U dient dan ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en te verklaren dat u minstens jaar of ouder bent. Een online test doen om te kijken of u depressieve klachten heeft? De kans is groot dat u zo’n test weleens heeft gedaan. In Nederland gebruiken jaarlijks zo’n miljoen mensen het internet om hulp te zoeken voor psychische problemen, zoals depressie of angst.


Bij de online psycholoog kunt u terecht voor verschillende soorten online therapie. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld relatietherapie of individuele therapie. In therapie gaan kan op verschillende manieren.


U heeft de keuze uit appen, chatten , mailen, bellen of Skypen met de therapeut. Geen therapie maar wel advies van de psycholoog ? Wat is dit een goed initiatief! Door de online zelfhulp op dit platform kunnen mensen zelf bepalen wanneer ze willen praten met een hulpverlener. Bovendien kunnen ze dit doen vanuit hun eigen, vertrouwde omgeving. Je hoeft de deur dus niet uit.


Deze site is een initiatief van met de steun van. Online chatten met onze psycholoog ? Praten met een vreemde doen we niet snel. Uit eerder onderzoek van Motivaction blijkt dat maar liefst van de Nederlanders het lastig vindt om een gesprekje te beginnen met een vreemde.


Chatten met psycholoog

En dat is jammer, want een praatje kan veel voor jou en de ander betekenen. Een praatje kan zelfs levensreddend zijn bij eenzaamheid. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 19u. De medewerkers van het JAC chatten maar met één oproeper tegelijk.


Een chatgesprek duurt maximum uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen. Persoonlijk anoniem e-mail, chat, Facetime of Skype contact met een psycholoog die jou gaat helpen. Via beeldbellen hebben patiënten direct persoonlijk contact met een psycholoog.


Chatten met psycholoog

Bij een andere vorm van online behandeling worden opdrachten digitaal ingevuld en opgestuurd en reageert de behandelaar hier online op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts