woensdag 21 november 2018

Chat voor jongeren

De chatbox chat is geschikt voor PC, mobiel en tablets en voor alle typen browsers. Door te chatten op de Tjat. Gebruiksvoorwaarden en Disclaimer. Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie.


Elk gesprek is anoniem en gratis. Awel ik wil een babbel. Is dit een jongeren chat ? Chatjes is een chatbox waarop iedereen gratis kan chatten. Is chatten echt gevaarlijk ? Chatten is niet gevaarlijk, je zit immers veilig thuis. Als leerling, vanaf het 5e leerjaar tot het einde van de middelbare school, kan je via chat je verhaal vertellen, een vraag stellen, … Je bekijkt samen met je chatbegeleider wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken.


OT: ik weet het niet, ik heb eigenlijk nooit op chatsites gezeten. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger.


Chat voor jongeren

Je kunt met ons bellen en chatten zonder dat je je naam vertelt. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Op ChatGO chat je zonder registratie.


Dat is niet alleen handig, maar ook ontzettend gemakkelijk. De persoon met wie je chat , wil even naast jou staan, je helpen de zaken op rij te krijgen. Hij of zij doet dit werk als vrijwilliger van de Luisterlijn.


In de chat zijn er vaak operatoren te vinden. Dit zijn beheerders en kunnen chatters die zich niet aan de regels houden verwijderen. Geen operatoren online?


Meer informatie over IRC, de installatie van een chatprogramma en de weg vinden naar onze chatroom vind je onder het kopje Chat aan de bovenkant van het scherm. Vragen, tips en opmerkingen over de chat kan je mailen naar de operators. Er zijn chat kamers voor jongeren en volwassenen. Voor alle tieners en jongeren bereikbaar.


Chat voor jongeren

De nieuwe chat is een geweldig middel voor hen om laagdrempelig en anoniem met ons in contact te komen. Dit is het online chat profiel van chat. Maak een gratis account aan en kom gezellig chatten met chat in een van de chatboxen. Gewoon lekker chatten met andere jongeren die net als jij zijn.


Vind de antwoorden op je moeilijkste vragen op het forum. Stuur een mail met je vraag wanneer het jou uitkomt. Een hulpverlener zal je vraag beantwoorden binnen de werkdagen.


Vooraleer je je verhaal vertelt, vragen we wat algemene informatie: een naam (mag een schuilnaam zijn), je leeftij je geslacht en de regio waar je verblijft. Je kunt bij ons je gevoel testen en chatten met één van onze professionals. Info over chat voor jongeren.


Resultaten van zoekmachines! Zo zijn er speciale chatrooms voor jongeren en volwassenen dus ook voor een spannende chat kan je bij Tjat. Dan is de datingsite MetJou voor jou bedoeld! Op MetJou vind je leuke jongens en meiden waarmee je kan daten.


De Kindertelefoon in de klas Werk en vrijwilligers Pers Sponsoren Raad van toezicht. Alternatieven voor jongeren datingsites Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je de datingsites op deze pagina niet zo ziet zitten. Bijvoorbeeld omdat je er alleen effectief andere jongeren kunt ontmoeten met een betaald abonnement (en die zijn soms best wel duur als je nog jong bent en niet zoveel te besteden hebt per maand). Alles over gezondheid voor jongeren Op deze website vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat.


Datingsites voor jongeren. Zoekend naar snelle contacten, gezellige dates, nieuwe vriendschappen of serieuze relaties schrijven zij zich massaal in op verschillende dating websites. We hebben de vijf populairste datingsites voor jeugd en jongeren hieronder voor je op een rijtje gezet. Als gast heb je in onze chatbox chat bijna dezelfde mogelijkheden als geregistreerde leden.


Jongeren 0Veilig Thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts