vrijdag 14 september 2018

De toekomstvrienden

Stageco Cycling Team - Toekomstvrienden is een wielerclub voor beloften en elites zonder contract. Bouwen aan de toekomst en de renners alle kansen geven is het motto. In zijn tweede jaar op de weg als belofte zal volgend seizoen Jarno Jordens de kleuren gaan verdedigen van het Stageco CT. Ik heb voor Stageco CT gekozen omdat de ploeg me wel aansprak. Na een goed gesprek met Geert was ik helemaal overtuigd om de overstap te maken.


De toekomstvrienden

Ik hoop door een goed wegprogram. Visit us for , startlists, historical data and more. INDEKEU Nico DE TOEKOMSTVRIENDEN BAAL 18. DE BOEL Patrick DE TOEKOMSTVRIENDEN BAAL 19.


De teamleden wonnen zowat wedstrijden. Marc Verloo werd Belgisch kampioen bij de masters veldrijden en Jelle Van den. Als u een club volgt, verschijnt die club op uw Mijn Clubs-pagina. Op dit moment beschikken we niet over uw e-mailadres. Daarom kunnen wij u geen e-mails toesturen wanneer de clubbeheerder nieuws of resultaten op de clubpagina toevoegt.


De renners, omkadering en het bestuur van De Toekomstvrienden willen hun steun betuigen aan Arne, Ludwig, Inne en de familie en vrienden van Carine in deze moeilijke periode. Wij leven met jullie mee en wensen jullie veel kracht en sterkte toe, bij het dragen van dit verlies. Na jaar bij Vive Le Velo heb ik besloten om volgend jaar uit te komen voor De Toekomstvrienden Rock Werchter.


De ploeg heeft een zeer goede begeleiding en het is een hechte groep en dus was het voor mij een logische keuze om deze stap te zetten. Ik kan de komende jaren rustig groeien en dit was voor mij toch wel belangrijk. Armée fietste eerst vooral als training voor het inline-skaten, de sport die hij eerst in competitieverband deed.


Hij begon zijn carrière als junior, maar toch waren zijn beginjaren als junior toch nog altijd bedoeld als doorgedreven training voor het inline. Help deze wezentjes uit de toekomst om de tijdmachine te bereiken, zodat ze terug kunnen keren naar de toekomst. Het zou mooi zijn als ze op weg naar die machine ook nog eens alle sterren zouden pakken, voor extra punten! Breng ze in verbinding met de rode stippen, en zorg dat ze al slingerend naar de tijdmachine komen.


Afgelopen zondag stond de 2e manche van de moedige veldrijder op het programma van de renners. Op het fort van Kessel streden ze voor de podiumplaatsen. In order to make Cycling Archives more user-friendly, we use cookies.


More about cookies, please read here. If you use our site, we assume that you agree. Alleen of samen, met de club of je fietsgroepje. Je wil genieten van elke trap.


Een zekerheid die alleen Cycling Vlaanderen je kan geven. Timmers De Toekomstvrienden Aarschot Noah de Groot GRC Jan van Arckel Antonie van Noppen GRC Jan van Arckel Olivier van Pelt GRC Jan van Arckel Jarri. Bekijk acties die zijn uitgevoerd door de mensen die inhoud beheren en plaatsen. The world centre of cycling. Aan de start stonden o. Kulhavy, Kevin Van Hoovels, Alban Lakata, Karl Markt enz.


De toekomstvrienden

Robby De Bock uit Melsele reed te Saalfelden een indrukwekkende wedstrijd en finishte als de. De wedstrijd bij de Elites werd gewonnen door de Belg Kevin Van Hoovels voor de Italiaan Gerhard Kerschbaumer en de Zwitser Fabian Giger. De ploegleiding van Toekomstvrienden Rock Werchter Cycling Team oogde al even tevreden met deze tweede zege van de ploeg. Eerder kroonde Jordi Andries zich al tot Vlaams-Brabants kampioen en nu. Klik op onderstaande uitslag.


Met renners stonden we aan de start van deze WAOD wedstrijd te Kerkhoven waaronder Toekomstvrienden nl. Naast deze sterke Toekomstvrienden staan er ook kleppers als Echelpoels en Jansen aan het vertrek. Bij het Rock Werchter- De Toekomstvrienden CT zijn ze druk in de weer met wielertransfers.


Consultez les coordonnées, dirigeants et chiffres-clés financiers de TOEKOMSTVRIENDEN CYCLING TEAM à Aarschot. Ou des autres sociétés du secteur Centres de sport et de mise en forme, associations et organisations sportives.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts