dinsdag 4 september 2018

Subsidies werkgever

Subsidies werkgever

U vindt hier informatie van UWV voor werkgevers. Bijvoorbeeld over regelingen voor werkgevers en uitkeringen voor werknemers. Door verschillende subsidies en belastingvoordelen wordt de combinatie van leren en werken aantrekkelijker voor werkgevers en werknemers. Belastingvoordeel voor werknemers Als werknemers studiekosten zelf betalen, kunnen zij een deel van de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Subsidies voor projecten.


Elke werkgever die afhangt van een paritair comité kan een project indienen ter verbetering van het welzijn van de werknemers van jaar. Als de werknemer de voorzieningen kan meenemen naar een andere werkgever , dan ontvangt hij zelf de subsidie. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een aangepaste bureaustoel. Lees meer over de subsidie voor aanpassingen op de werkplek op Ondernemersplein.


Het regelen van subsidies kan soms ingewikkeld zijn. Wil je meer weten over welke subsidies en regelingen voor jou interessant zijn? Als werkgever bent u aansprakelijk voor elk ongeval op het werk zelf, en op weg van en naar het werk. Kiest u zelf geen fonds, dan.


Subsidies werkgever

Overvloed aan regelingen en subsidies kost werkgever € 87. Gemiddeld lopen zij daardoor bijna 87. Ook vergeten werkgevers vaak te controleren of de uitkeringslasten die aan hen toegerekend worden, wel correct zijn. Doelstelling was, en blijft, helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Erkende leerbedrijven kunnen subsidie krijgen als zij een leerplaats aanbieden.


De regeling is een tegemoetkoming voor werkgevers voor de begeleidingskosten van leerlingen en studenten. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling of student. Hierdoor krijgen ondernemers beter opgeleid personeel en zijn studenten beter voorbereid op de arbeidsmarkt.


Heeft u werk voor onze talenten? Met het subsidiefilter ziet u in één oogopslag welke subsidies er voor u als werkgever zijn. Neem contact op met één van onze adviseurs. Via Tel mee met Taal is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.


Als betrokken werkgever wilt u zich inzetten voor werkzoekenden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar u wilt ook een goedlopende onderneming. Daarom heeft WerkgeversServicepunt (WSP) Werkhart aantrekkelijke regelingen en subsidies voor u. Loondispensatie: wanneer de prestaties van een arbeidsgehandicapte werknemer niet in verhouding staan tot het loon dat een werkgever moet betalen, kan de werkgever bij het UWV toestemming vragen om een lager loon dan het wettelijk minimumloon te betalen. Het UWV bepaalt hoeveel procent de werkgever dan moet betalen. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.


Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). U vraagt de subsidie na afloop van de begeleiding aan. Informatie en diensten van onder meer de Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland inclusief Antwoord voor Bedrijven, RDW en CBS zal hier terug te vinden zijn. Premiekorting voor werkgevers Deze informatie is geplaatst door. Bereid u als werkgever voor.


Lees de checklist en kijk wat u nog voor 1. Nieuwe subsidies voor werkgevers in het mkb 6miljoen euro beschikbaar voor werkprojecten Het ministerie van Sociale Zaken stelt 6miljoen euro ter beschikking voor projecten waarmee werkgevers in het mkb werkgelegenheidsprojecten kunnen financieren. Werkgevers die hun personeel willen opleiden, kunnen hier terecht voor scholingsprojecten, cursussen of een loopbaanadviseur. Alle OO-fondsen hebben loopbaanadviseurs in dienst die kunnen helpen bij scholings- en opleidingstrajecten voor werknemers. Gaat het om een erkende opleiding, dan hoeft de werkgever vaak niet (alles) zelf te betalen. Als werkgever moet je dus niet extra betalen om ervoor te zorgen dat je gehandicapte werknemer op de werkplaats geraakt.


Hoeveel bedraagt de subsidie? Tegemoetkoming in de vorm van subsidies , premies en vergoedingen. Om het voor werkgevers aantrekkelijk te maken om iemand uit de bijstand in dienst te nemen, zetten gemeenten verschillende soorten premies, subsidies en vergoedingen in. Elke gemeente is vrij om te kiezen of en welke tegemoetkomingen zij inzetten. Welke mogelijkheden zijn er voor een werkgever en werknemer?


Gemeente Zwolle, WEZO en UWV werken in een regionale samenwerking. Vanuit deze samenwerking heeft de gemeente Zwolle een verantwoordelijkheid om zo veel mogelijk werkzoekenden duurzaam op de arbeidsmarkt te plaatsen. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker om een gemotiveerd iemand zonder diploma aan te nemen! Dan hebt u als werkgever mogelijk recht op de Vlaamse ondersteuningspremie (VOP).


De VOP compenseert de eventuele extra kosten en lagere productiviteit die de beperking van de werknemer met zich meebrengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts