maandag 4 september 2017

Hoe word je verliefd

Hoe je een man verliefd op je maakt is misschien één van de grootste mysteries op aarde. Tegelijkertijd zullen mannen zeggen dan het moeilijk is om een vrouw verliefd te maken. Welke van de twee ook waar is, het is overduidelijk dat iemand verliefd op je maken niet altijd even makkelijk is. Hoe word je verliefd en op wie?


In haar boek Waarom hij? Begrijp je persoonlijkheidstype en vind de juiste partner verklaart Dr. Fisher waarom we vaak op dezelfde types vallen. Werkt echt: laat hem in stappen verliefd op je worden.


Je hebt een lover op het oog? Met deze tien stappen valt hij ongetwijfeld in katzwijm voor je. Hoe vaker je die patatreclame voorbij. Ze was er zelf ook van overtuigd dat ‘soulmates’ niet bestaan en dat ieder persoon verliefd kan worden op wie dan ook. Vlinders in de buik, minder eetlust, veel energie en alleen maar kunnen denken aan die ene persoon: verliefdheid.


Door de eeuwen heen hebben filosofen en wetenschappers theorieën ontwikkeld bij de vraag waarom we tot over onze oren verliefd kunnen worden op iemand. Zo word je terug verliefd op je partner volgens de wetenschap. Hou van hoe je eruit ziet. Als je wilt dat een jongen verliefd op je wordt, moet hij van de complete versie van je gaan houden, zowel innerlijk als uiterlijk, maar uiterlijk is een goed punt om mee te beginnen. Als jij zelf vindt dat je er goed uitziet, en trots bent op je uiterlijk, zal hij dat kunnen zien en gaat hij je ook mooi vinden.


Ik garandeer je dat als je leert om een vrouw de seks van haar leven te geven, de kans veel groter wordt dat ze naderhand verliefd op je wordt. Je kan niet iedereen van de wereld ontmoeten, dus val je meestal op iemand die je al langer kent en vaker tegenkomt. Ook is het zo dat mensen die op elkaar lijken eerder verliefd worden op elkaar. Je valt dus eerder op iemand die van dezelfde dingen houdt als jij.


Ook de geur is heel belangrijk bij verliefdheid. Knikkende knietjes, vlinders in je buik, lust voor het leven, maar minder voor eten? Deze symptomen wijzen erop dat je verliefd bent.


Maar hoe ontstaan deze gevoelens eigenlijk? Is het daadwerkelijk je hart die geraakt wordt? Of heeft het met je brein te maken? Dit is wat we weten over verliefd zijn. Kun je verliefdheid opwekken en ervoor zorgen dat je op elkaar verliefd wordt?


Hoe word je verliefd

Volgens dit experiment wel! Stel elkaar dan deze vragen. Ook is het mogelijk dat je al jaren een goede vriend hebt, waar je ineens verliefd op wordt. Dus relax, dat is de beste manier om verliefdheid te laten ontstaan. Realiseer je dat je verliefd wordt.


Als je merkt dat je de hele tijd je e-mail binnenhaalt omdat je wacht tot hij je antwoordt, of als je per se make-up op wilt hebben omdat je hem tegen kunt komen, weet je zeker dat je hem leuk vindt. De eerste stap is toegeven dat je een probleem hebt. Hoe maak je mannen verliefd ? Het is reuze interessant om te lezen hoe een man verliefd wordt, maar daarmee heb je zijn hart nog niet veroverd. Over het algemeen vallen mannen op verzorgde, zelfverzekerde vrouwen waar ze lol mee kunnen hebben. Verliefd worden is een soort chemische reactie.


En in de volgende praktische tips ga je ontdekken hoe je dat precies doet. Voorkomen dat je verliefd wordt. Maar soms is het nodig om jezelf in de hand te houden, om allerlei verschillende redenen, zodat je niet verliefd wordt. Chicks vragen voor een trio, met van mijn vriendinnen!


Geen woord zeggen en toch succes: Vrouwen versieren met je. Of je ontmoet iemand op een datingapp, terwijl dit eigenlijk helemaal niet zo is. Maak een lijst van de slechte eigenschappen van hem of haar. Rode wangen, je hart gaat sneller kloppen en klamme handen zijn symptomen van verliefdheid die je zelf merkt. Maar in het lichaam gebeurt er ook super.


Een reboun als je het zo wil noemen. Helaas is een relatie gebaseerd op afhankelijkhei op verliefd zijn op een idee, gedoemd om te mislukken. Je derde: onverwachte liefde. Na die overdonderende eerste keer, en een tweede verliefdheid uit hoop jezelf weer op te bouwen, volgt er je derde. Zeker wanneer de ander je gevoelens beantwoordt.


Maar het ligt wel even anders wanneer je verliefd wordt op iemand anders wanneer je al een relatie hebt. Waarom word je verliefd op iemand anders dan je partner? En welke gevolgen kan het hebben voor je relatie?


Wat maakt dat je verliefd wordt op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts