vrijdag 29 september 2017

Alleenstaandenvereniging

Jan Riefel maakt fouten in Eper Dictee. Bijeenkomst alleenstaandenvereniging VAASSEN- De alleenstaandenvereniging P. Het duo De Carolientjes treedt die avond op. ODR is een vzw van, met en voor alleenstaanden in heel Vlaanderen. De meeste activiteiten gaan door in Brussel of Vlaams Brabant en worden door onze leden georganiseerd.


Alleenstaandenvereniging

Alleenstaandenvereniging. Ontdek of Solodair een meerwaarde voor jou kan zijn! Voor een gezellige Dansavond ! De muziek wordt verzorgd door een DJ. Woon je in (de ruime omgeving van) Aarschot?


Ben je, ongeveer, tussen en … jaar “jong” #128578; en heb je zin om je vrije tijd met andere singles door te brengen? Na de koffie met gebak werden Mien van Stratum en Jan van den Burght gehuldigd omdat ze jaar lid zijn van de vereniging. Striepke Veur bracht een toepasselijk optreden, waarvan. JAG is een vzw die wordt gerund door vrijwilligers. We proberen onze beschikbaarheid voor leden met vragen of voor potentiële nieuwe leden zo goed mogelijk te organiseren.


Je wil andere alleenstaanden ontmoeten. Mensen die alleen zijn hetzij door scheiding, door het overlijden van de partner of om een andere reden riskeren om in isolement te geraken. Zij hoeven echter niet bij de pakken te blijven zitten, want voor hen is er LAVA ! Herfstwandeling met SamSam. Onemotion single Venlo geeft leuke informatie over single clubs in Venlo, feesten en weekenden voor singles Venlo, vakanties voor alleenstaanden Venlo.


The Friends is een alleenstaandenvereniging die zich inspant om de leden een aangenaam weekend te laten beleven. Vooral in de regio groot Aarschot, Diest, Putte, Heist Op Den Berg, Westerlo en omstreken organiseren The Friends verschillende toffe activiteiten, zoals gezellig samenzijn, culturele en sportieve activiteiten. Wij, Marijke van Wezer en Peter Menu, de oprichters van Tesamen vzw, waren heel wat jaren geleden, net zoals jij op zoek naar een serieuze relatie.


Alleenstaandenvereniging

Amical is een jonge, niet-commerciële vereniging die vrijgezellen uit Vlaams-Brabant en omgeving samenbrengt om allerlei leuke dingen te doen. Wij zijn een alleenstaandenvereniging the friends. Wil je ons hierbij helpen?


Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt. De Brugse vrijetijdsclub voor singles. Sociale capaciteit - gebruikerswaardering Er wordt een toelichting gegeven op de volgende punten: 1. Op zaterdag augustus om 20.


Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend even kennis maken! Sam Sam met live muziek van Rikske. Brugge - Zondagnamiddag hielden de leden van Raval regio Brugge hun jaarlijkse receptie in het Hof van Watervliet.


Raval is een recreatieve vereniging voor alleenstaanden. We geven de info van het reilen en zeilen van onze alleenstaandenvereniging. De belangrijkste doelstelling van RAVAL is de alleenstaande uit zijn isolement te halen en in contact te brengen met andere alleenstaanden. Gebied tussen de Camphuysenweg, de Kreiling, de Kastanjelaan, de Korte Heg en de Lange Heg 5. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Zaterdag januari: Gezellig samen zijn Aarschot De Presley.


We gaan voor een rustig avondje samen zijn, iets drinken en praten. En elkaar de wensen overbrengen voor het reeds begonnen nieuwe jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts