vrijdag 2 juni 2017

Uitstap zee

Begin uw vakantie in Nederland met een bezoek aan de kust. Holland heeft een eindeloze kustlijn, van Zeeland in het zuiden tot in het noordoosten van Groningen. Geniet van de brede horizon én van de brede stranden langs de Noordzee. Bezoek een van de gezellige badplaatsen in Nederlan zoals.


Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. En toch komt het al eens voor dat je tijdens je uitstap wel eens een dagje minder mooi weer hebt… Maar, zelfs dan is het heerlijk toeven aan de Kust. Er staat ongetwijfeld allerlei leuks op het programma.


Wij schotelen je de leukste uitstapjes aan zee voor, weer of geen weer! Bekijk het bord uitstap van seffieop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Uitjes, Reizen en Vakantie. Badplaatsen in de buurt van de bollenvelden. Bergen aan Zee is ook geliefd bij kunstenaars en kunstliefhebbers.


Uitstap zee

Combineer het mooiste van Holland met een verblijf aan de kust waar u ook de mooie bollenvelden kunt zien. Komt u tussen maart en mei naar Nederland? We reden de zeedijk af , maakten een paar foto’s van de nieuwe Redderspost ter hoogte van het Lichttorenplein. De zee was wild en er waren nadars geplaatst (vele lagen omgewaaid om wandelaars tegen te houden omdat er kliffen ontstaan waren). We reden daarna via Sluis naar Cadzand om een blik te werpen op de vergrootte Zwingeul.


Uitstap Hoeve Ter Kerst. Zeeland is een streek die doorheen de geschiedenis steeds heeft moeten vechten voor haar bestaan. Dit kan je nog altijd zien de steden zijn meestal voorzien van omwallingen, die gebouwd zijn in een stervorm.


Je kan zelfs nog over de omwallingen lopen. Maar Zeeland heeft niet alleen moeten vechten tegen soldaten, maar ook tegen de zee. Nog een paar foto’s van de uitstap naar zee.


Eindelijk is onze blog daar! Welkom in de peuterklas! In de peuterklas is het leuk vertoeven voor de jarigen. Ze kunnen zich ten volle uitleven in de verschillende bewegingshoeken.


WIJ GINGEN OP UITSTAP NAAR DE ZEE ! Dat was echt genieten, de zon scheen, het was was niet te koud en ons ijsje was ook superlekker! WAT een schitterende dag! De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: Wachtwoord: Blog op WordPress. Op vrijdag gingen we op stap naar Oostende.


We hadden wat problemen met onze treinverbinding. Dinsdagmiddag een stralende warme dag. We staan met enkele bewoners voor de toegangsdeur. Ik smeer de gerimpelde huid van de arm van een vijfentachtigjarige met wat vette crème met beschermingsfactor in. Dan klinkt er geronk van dieselmotoren.


Try healthy snacks for kids and adults, with fun Zee Zees characters, stories and activities. Discover the snacks that all ages will love. Buy in-store or online today!


We zijn aangekomen in Middelkerke. De kleuters moeten stukjes van. Op dinsdag oktober gingen we met de klas naar de wereldwinkel. Stefaan gaf ons uitleg over de verschillende producten en hoe er aan eerlijke handel wordt gedaan. Het was een heel leerrijke uitstap ! Achteraf mochten we nog eens snuisteren in de winkel en zelf iets kopen.


Een stukje fruit om 10h. Naar de overkant met de boot. Picknicken tijdens de middag. Bzees Shoes are easy-to-wear, easy-to-wash and outta-this-world comfy.


Enjoy Free shipping and free returns every day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts