vrijdag 2 juni 2017

Evenementen augustus aan zee

In de omgeving van Bergen aan Zee worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Veel daarvan zijn op deze pagina van Bergenaanzee. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer.


Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Middelkerke. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Theater Aan Zee is een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische badstad Oostende. Het festival vindt jaarlijks plaats.


Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. Ontdek nog meer promoties. Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. De Kunst-10-Daagse en Jazz en Sail zijn leuke evenementen in Bergen aan Zee en Bergen.


Maar er zijn nog tal van andere evenementen , bekijk ze snel! Elke donderdagochtend van 09. Op het Burgemeester Eymaplein worden onder. Alle evenementen in Rockanje aan Zee in de maand augustus. Het is hier echt heel mooi!


Klik op deze pagina voor alle activiteiten in Rockanje in augustus. De Panne opent het evenementenseizoen met het Festival aan Zee. Evenementen in De Haan. In Koksijde geeft de Bloemenjaarmarkt het startsignaal van het toeristische seizoen. Gezellige badplaats Blankenberge biedt het hele jaar door leuke evenementen aan : van de bekende Havenfeesten tot hét dancefestival van de Belgische Kust: Beachland.


Evenementen augustus aan zee

Politie vindt meer dan honderd doses dru. Ongeluk op Abij Beverwijk: bijna uur f. Smaak aan Zee Ouddorp Duin vindt plaats op het strandplein van Ouddorp Duin. Tussen de duinen kun je met andere fijnproevers en foodies, families en vrienden, locals en toeristen genieten van muziek, leuke activiteiten en workshops voor jong en oud. De Vlaamse Orgeldagen zijn een heuse happening waarbij het ambachtelijk orgel centraal staat. Via allerlei verrassende activiteiten, vele concerten, een fietstocht, … en een tentoonstelling wil Het Orgel in Vlaanderen iedereen, groot en klein, jong en ou kennis laten maken met de wondere wereld van “het orgel”.


Activiteiten en evenementen Rockanje aan Zee. Voor veel mensen is het een grote verrassing om te ontdekken dat Rockanje aan Zee zo’n groot aanbod heeft van jaarlijks terugkerende evenementen en activiteiten. Er zijn zowel gratis toegankelijke evenementen als evenementen waar een toegangsbewijs voor nodig is.


Begin uw vakantie in Nederland met een bezoek aan de kust. Holland heeft een eindeloze kustlijn, van Zeeland in het zuiden tot in het noordoosten van Groningen. Geniet van de brede horizon én van de brede stranden langs de Noordzee.


Bezoek een van de gezellige badplaatsen in Nederlan zoals Noordwijk, Zandvoort of Egmond aan Zee. Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen. Op augustus is het weer Amsterdamse avond in het centrum van Zandvoort aan Zee. De avond begint om 20:uur, dus je kunt de nodige uren meezingen met Amsterdamse krakers en andere klassiekers.


Er staan podia in de Haltestraat, op het Dorpsplein en op het Kerkplein. De Holland Music Sessions ( augustus ) brengt internationaal jeugdig muziektalent naar het dorp en is een tijd van dagelijkse concerten en workshops. De raakvlakken met jazz. Naast strand en zee staan er verschillende niet-te-missen activiteiten op de kalender van de Stad aan Zee.


ZEE de handen in elkaar om een sublieme Kunstendag voor Kinderen in te richten. ZEE wordt het dé museumdag voor gezinnen en families. In het zomerseizoen is er elke dinsdag een Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk aan Zee.


Evenementen augustus aan zee

Er zijn maar liefst 1kraampjes met een grote keuze in verschillende producten. Elk seizoen vinden in Noordwijk veel soorten evenementen plaats. De zee speelt bij bijna al deze events een grote rol.


Soms als decor, dan weer als inspiratiebron, en vaak als podium van kunsten. Tba, Bloemendaal aan Zee NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts