donderdag 15 juni 2017

Nieuwjaar nieuwpoort

Lang leve een ontspannende en leuke vakantie aan zee ! Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Een traditie, maar steeds gewaardeerd door de vaste klanten. Wat is er fijner dan met alle mensen die je liefhebt het nieuwe jaar in te luiden? Proost op de herinneringen die jullie het afgelopen jaar hebben gemaakt en geniet van heerlijke oliebollen. Verblijf samen in een knus hotel en maak er een mooie tijd van.


Nieuwjaar nieuwpoort

We zijn een bont gezelschap van oude rotten, leerlingen, vluchtelingen en mensen die wat achteropgeraakt zijn in de samenleving. De keuken is open van: 11utot 14uen van 18utot 21uWij rusten op dinsdag en woensdag. Wij werken met kwalitatieve, dagverse producten die met veel zorg en liefde worden klaargemaakt. Naast onze vaste kaart raden wij u zeker aan om ook onze suggesties te bekijken.


Joost en Katrijn ontvangen u graag. Vind jouw perfecte verblijf in het ruime aanbod van Immo Eecke. Vink je criteria af en wij selecteren de beste keuze. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.


Nieuwjaar nieuwpoort

Chef Koen (Hotelschool Ter Duinen te Koksijde) en Chef Caroline ( Hotelschool Spermalie te Brugge) delen graag hun passie voor eten met jullie! Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee. Je komt bij ons op vakantie zoals je dat zelf wilt. Er is keuze genoeg voor jong en oud. Vier nieuwjaar dit jaar eens op een andere manier en geniet van een overnachting in een luxe of romantisch hotel.


Plop om middernacht een fles champagne open en ga een heerlijke nacht tegemoet. Na een mooie nacht kom je helemaal tot rust in jouw comfortabele hotelkamer. Atelier Dierendonck (tweede winkel). Als je onze slagerij binnenstapt, proef je nostalgie, een plaats waar vers vlees centraal staat.


Op feestdagen en in het zomerseizoen zie je dan ook niet alleen op de dijk nogal wat volk flaneren maar ook in de winkelstraat, waar alle bekende ketens vertegenwoordigd zijn. At the coastal line, it borders the municipalities Koksijde at its town Oostduinkerke and Middelkerke at its town Lombardsijde. Aan het km lange zandstrand van de Belgische kust liggen een vijftiental badplaatsen.


Ze hebben elk hun eigen karakter en sfeer. De lange zandstranden die zacht afhellen naar de zee zijn ideaal voor de kinderen. Op zoek naar een vakantiewoning met parking te huur aan de kust?


Nieuwjaar nieuwpoort

Nieuwpoort is located by the sea. Perfect op maat van elke cultuurliefhebber. Klik hier om digtaal te doorbladeren. De modernisering van de Albert I laan gaat een nieuwe fase in waarbij de kruispunten aan de Victorlaan en Louisweg worden vernieuwd.


Tijdens een culinaire kerstvakantie kun je heerlijk ontspannen en genieten van de winter. Avonds wacht er in het hotelrestaurant een aperitief en een fantastisch meergangen kerstdiner. Voor ontspanning kunt u terecht in het restaurant, waar u van verse maaltijden kunt genieten. U vindt er ook een knus terras met uitzicht op zee.


Verder heeft het hotel een 24-uursreceptie. De accommodaties beschikken over een eigen badkamer. Koksijde en De Panne liggen op iets meer dan à minuten rijden. De zuidwestelijke wind is zwak.


Het wordt een graad of 8. We hebben alle resultaten voor heel België getoond. Ben je op zoek naar een sfeervol nieuwjaarsarrangement in een culinair of wellnesshotel? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Wij bieden je een ruime keuze nieuwjaarsarrangementen, veelal inclusief feestelijk diner op Oudejaarsavond.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. In De Krone serveren we dagschotels, suggesties, menu’s en gerechten à la carte. Sleeping Well(ness) Uw batterijen opladen doet u zo.


Met behoud van de authentieke karakteristieken van de woning transformeerden we het pand naar een frisse in landelijke stijl ingerichte vakantiewoning die beantwoordt aan de hedendaagse comfortnormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts