donderdag 29 december 2016

Wat te doen aan zee

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust van het type Doen. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Wat te doen in de buurt van het strand van Bergen aan Zee.


Paardrijden in Egmond aan Zee. U kunt in Egmond het hele jaar aan de kust paardrijden. Langs het strand rijden is echter alleen tussen oktober en mei mogelijk. Er zijn aan de Herenweg in het nabijgelegen Egmond aan den Hoef twee maneges waar u een paard kunt huren en die buitenritten organiseren. Geleide natuurwandeling in de Sophiapolder bij Oostburg (Nederland).


West-Vlaanderen) - Wattedoen. Of installeer je je liever aan de Rotonde zodat ze skatekunsten kunnen uithalen? Zomers staat er al helemaal geen rem meer op die kinderpret, dan valt er elke dag wel iets te beleven. Van straattheater tot kinderfuiven.


Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken. Van zodra de wolken verdwijnen, zie je aan de kust heel wat kunst verschijnen. Circus Pipo te Moorslede, Iepersestraat aan het zwembad. Vandaag van 15u tot 17u - Moorslede. SCHILDERIJEN, TEKENINGEN.


Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Bij de TIP vindt u alle informatie over Wijk aan Zee. Bekijk het op hier op deze site of kom langs bij De TIP in Wijk aan Zee , Voorstraat 12.


In de eerste plaats trek je richting de kust om er van de zon, de zee en de zilte lucht te genieten. Zandvoort met kinderen én zonder. Maar wat als die zon even niet meewerkt?


Deze dingen kun je doen aan zee als het regent. Noordwijk is een perfecte plek om bijzondere strandschatten te vinden: het meest aanwezig zijn de halfgeknottestrandschelp en de Amerikaanse zwaardschede. Ook liggen er andere prachtige schelpen, zoals kokkels, zaagjes, nonnetjes en eieren van de wulk.


Bij oostenwind spoelen kleine hoorntjes (het wenteltrapje) aan. Elke donderdagochtend van 09. Op het Burgemeester Eymaplein worden onder. Zomer aan ‘t zeetje: wat doe je aan de kust deze zomer? Da’s helemaal niet zo erg, want aan zee valt heel wat te beleven deze zomer!


Egmond aan Zee , in de volksmond ook wel Derp genoem is een gezellige badplaats in de gemeente Bergen. Beklim de iconische grote witte vuurtoren voor een idyllisch uitzicht. Al snel ging deze waterbak schuin hangen onder het gewicht. Hierdoor heb je het gevoel scheef te staan naast deze waterbak, wat een vreemd gewaarwording is. Er is ook een museum te bezoeken die geheel gewijd is aan een dagje aan zee.


Wat te doen aan zee

Zo zie je een reeks badkleding waarvan enkele hilarische exemplaren zijn. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. Ontdek nog meer promoties.


Bier aan zee Weekend in juni. Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. Al jaren heeft Middelkerke tijdens Bier aan zee (voorheen Bierweekend) de reputatie dat het de langste toog van België heeft. De Zeedijk staat voor de gelegenheid vol met gezellige terrasjes waar je vele, smakelijke biertjes kunt proeven. De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen.


Wat te doen aan zee

Bekijk alle bezienswaardigheden in Wijk aan Zee in de provincie Noord-Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts