vrijdag 9 december 2016

Activiteiten 50 plussers

Kijk ron of laat je inspireren en voeg zelf een activiteit toe aan de kalender. Staat er iets voor je bij? Meld je aan en laat je vrienden weten bij welke activiteit je aanwezig bent. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen!


Op zoek naar activiteiten met andere - plussers ? Wilt u uw sociale netwerk vergroten? Uw leeftijdgenoten ontmoeten of wellicht een partner vinden? Schrijf u dan in bij actief50plus.


Voor zowel kennismaken met een nieuwe partner als het vinden van een leeftijdsgenoot of het uitbreiden van uw vriendenkring. Het doel van De Vriendenkring is om als singles samen verschillende activiteiten te ondernemen op sociaal, cultureel of sportief gebied en zo tevens onderlinge contacten te bevorderen. De Vriendenkring is een landelijke stichting, die bestaat uit een groep enthousiaste, actieve, sociaal gerichte alleenstaanden vanaf ongeveer jaar. Ontmoet actieve alleenstaande plussers.


Activiteiten 50 plussers

Voor het leven of gewoon om wat extra vrienden te maken. Ga samen wandelen, fietsen, golfen of dansen. Via een leuke sportieve activiteit leer je elkaar veel beter kennen. Het praat gewoon veel beter. Sportpartner werkt al meer dan jaar.


Nee, je hoeft niet naar een clubs met 20-jarige kinderen. Gyms of andere activiteiten die verband houden met fitness komen veel voor bij plussers. Dating informatie voor en van plussers. Welkom op de site van plusser.


Activiteiten 50 plussers

De informatieve senioren datingsite van plus Nederland en Belgie. Met vergelijkingen, activiteiten , informatie en meldingen die plussers aangaan. Wij wensen u heel veel plezier op onze site! Plussers plus activiteiten in de Ardennen. Op zomeravonden is het gezellig in ons sfeervolle grand café Le Val Joli en kun je lekker borrelen op het terras.


In de maanden april, mei, juni en september zijn er begeleide wandelingen en worden er jeu-de-boules en tenniswedstrijden georganiseerd. Vrije tijd en uitstapjes voor senioren en - plussers. Vind de juiste uitjes voor senioren! In Nederland zijn ruim 1. Week van de senior Dansnamiddag Bezoek aan kerstmarkt van Aken Veilig surfen op.


Activiteiten 50 plussers

Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Actief en Sportief De leukste actieve en sportieve activiteiten Quiz, puzzel en spel Escape rooms, citygames, bordspellen en meer.


Elke week zijn er activiteiten , zoals wandelen, borrelen, dansen en musea bezoeken. Dansen voor plussers De DJ draait de hele avond gezellige dansmuziek en er wordt ook voor hapjes gezorgd. Alle - plussers zijn van harte welkom. Activiteiten voor - plussers Kalender Wandelen Rijkel Gordelen in en rond Brussel Limburgse seniorensportdag Fietsen Rummense pijl.


Zoeken naar uw match om mee te daten. Velen vinden hier zelfs hun geluk in de liefde. Voor - plussers is het extra lastig om werk te vinden. Daarom zijn er regelingen en activiteiten die werkzoekenden kunnen helpen. En regelingen die het voor werkgevers en intermediairs interessant maken om - plussers aan werk te helpen.


Voor de koffie en thee zal men wel een kleine bijdrage moeten betalen, eurocent per kop. Maar ook de bar gaat weer vroeg open voor een lekker glas wijn, bier (ook alcoholvrij) en fris, of wordt het toch een advocaatje met slagroom? Ook deze zaken voor de bekende aantrekkelijke prijzen.


Deze activiteiten worden per provincie opgelijst. Daarnaast heeft elke S-Plusafdeling een eigen uitgebreid programma in je buurt. Zorg jij voor iemand anders en doe je dit op regelmatige basis?


Dan ben je een mantelzorger. Ontdek onze activiteiten op maat van mantelzorger en zorgvrager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts