dinsdag 20 december 2016

Alleen elvis blijft bestaan leo van broeck

Alleen elvis blijft bestaan leo van broeck

Kijk de uitzending nu online. Deze week is Vlaams Bouwmee. Als zijn staat van dienst iets bewijst, is het dat hij geen hokjesdenker is. Raymond van het Groenewoud.


Solo of in groep, de muziek van Frank Vander Linden raakt altijd. De gasten brengen hun eigen verzameling fragmenten mee, die hen ontroer geprikkel geïnspireerd hebben of aan het lachen hebben gemaakt. In het programma heeft Thomas Vanderveken elke week een lang gesprek met één gast aan de hand van twaalf beeldfragmenten die hen ontroer geprikkel geïnspireerd of aan het lachen hebben gebracht. Ook dit najaar vult Thomas Vanderveken zijn indrukwekkende gastenlijst verder aan. Leo Van Broeck - Fragment uit.


Tien boeiende mensen delen de meest prikkelende, schokkende en ontroerende beeldfragmenten uit hun leven. Fien Troch komt langs, acteur Johan Heldenbergh, managers Sophie Dutordoir en Peter Hinssens, en Vlaams bouwmeester Leo van Broeck. Dat het een boeiende uitzending wordt, staat nu al vast. Aan de hand van twaalf videofragmenten praat Thomas met zijn gast over leven en werk, over motivatie en inspiratie. Negen ervan worden door de gast.


Alleen Elvis blijft bestaan is een praatprogramma op Canvas. Vrijdagavond neemt Kathleen Cools voor een keer plaats aan de andere kant van de tafel en laat ze zich. Korter (minuten) en over het algemeen met wat minder spannende fragmenten, maar meestal wel met een fijn gesprek.


Dat komt mede door gastheer Thomas Vanderveken. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Take a look at the broadcast. Uitstekend acteur, sympathieke man.


Daarover zijn we het allemaal wel eens, denk ik. Tussendoor probeert hij ook nog. De overgang naar een betere ruimtelijke ordening bespaart ons jaarlijks miljard EUR en dit na aftrek van de kosten voor het herbestemmen van gronden.


Architect en eigenaar Kwint Architecten in Groningen. Ruimtemaker, vormgever, docent. Geen toeval, wellicht, dat hij naast architectuur ook filosofie. Na vijf jaar en gesprekken zijn de gesprekspartners nog niet op. Nuance verkoopt immers minder goed.


Volgens de bouwmeester hebben we ‘onze steden en het platteland vermoord’. Welk project van een andere Belgische architect is voor u een schot in de roos? We vinden vaak inspiratie bij Marie José Van Hee. De woning Zuidzande vinden we heel geslaagd. Door een lezing van Caroline Voet is Dom hans Van der Laan terug onder onze aandacht gekomen.


Haar boek over de Roosenbergabdij ligt naast de ontwerptafel. Inscrivez-vous et recevez un programme personnalisé avec les émissions, séries et films de vos chaines favorites ! Het resultaat is een prettig, ontwapenen informatief en uitdagend programma waarin we de gast. Real equality isn’t possible, if we don’t celebrate our differences. De uitvaart voor Wim Lambrechts (61), succesvol voetbalspeler- en jeugdtrainer bij o. Bij de uitvaart is er buiten een groot scherm voorzien. Wim kwam vorige week plots ongelukkig ten val.


Je zal nooit vergeten worden. Je hebt immers zo veel mensen geraakt met je tekst en muziek. Of je alleen stond op het podium of omringt door topartiesten, je concerten waren subliem. Gorki blijft in ons hart. En iedereen was gelijk voor jou, een ‘BV’ of de gewone man van de straat.


Een mooie maar zeldzame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts