woensdag 14 december 2016

Chatten over je problemen

Ook wanneer je niet goed weet waarom je je slecht voelt, of waar je moet beginnen. We helpen je de woorden vinden. Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten.


Chatten over je problemen

We zijn er voor iedereen. Maar ben je jonger dan jaar, dan past de. Op onze hulpchat kun je chatten over diverse problemen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziekte of problemen die je tegenkomt in je leven. De belangrijkste chatregel is respect voor elkaar. De gesprekken kunnen gaan over lichamelijke en psychische aandoeningen.


Ook over verlies en rouw of andere onderwerpen. Naast anoniem chatten over , en hulp bij, psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat.


Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt. Wil jij online chatten over problemen ? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die (anoniem) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Dat kan telefonisch of per chat.


Chat dan met ons crisisteam (rode button rechts bovenaan). Info over online chatten over problemen. Resultaten van zoekmachines! Online chatten over problemen.


Chatten over je problemen

Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten.


Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies. Vertel je verhaal op onze chat. Wij geven hulp met een chatgesprek, veilig en gratis.


Wij zijn er voor jou en luisteren met volle aandacht en zonder oordeel naar jouw verhaal. Wij leven mee en stellen soms ook kritische vragen. Of je nou je hart wilt luchten of oplossingen wilt vinden en daar over wilt chatten dat kan allemaal.


Chatten over problemen dat kan hier! Blijf er niet mee rond lopen maar neem nu direct contact op! Heb je iets naars meegemaakt? Is er iets gebeurd tegen je wil? Je weet niet wie de ander is.


Dit haalt vaak veel struikelblokken weg. Het is daarom voor veel jongeren een uitkomst om op deze manier met onbekende over hun problemen te praten. Dit kan bijvoorbeeld zijn over verliefdhei pesten of andere zaken waar je in het leven mee te maken kunt krijgen. Pas als je serieus kunt praten over serieuze dingen, dan kun je ook praten over minder belangrijke dingen als chatten en mailen.


Leg je hart maar op tafel en geef je een beetje bloot. Laat maar rustig merken dat er meer aan jou zit dan de buitenkant. Als je vertrouwen geeft, dan krijg je het waarschijnlijk ook wel. Je kunt bij ons je gevoel testen en chatten met één van onze professionals. Of misschien ken jij wel mensen in je omgeving van wie jij denkt dat zij iets aan onze site kunnen hebben?


Chatten over je problemen

Attendeer hen dan gerust op ons. Ook kun je hier informatie vinden over wie of wat zou kunnen helpen en nuttige links naar andere sites. Je mag hier over alles chatten , zolang je je maar aan de Nederlandse wet houdt.


Als gast heb je in onze chatbox chat bijna dezelfde mogelijkheden als geregistreerde leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts