dinsdag 23 augustus 2016

Overzicht landnummers

Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft?


Dit betekent natuurlijk niet dat de netnummers bij telefoongesprekken naar het buitenland weggelaten kunnen worden. Alfabetisch overzicht landnummers. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land. De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn. Overzicht landnummers buitenland.


Mocht u gebeld zijn door een onbekend iemand vanuit het buitenlan dan is het altijd raadzaam voordat u terugbelt, erachter te komen vanuit welk land is gebeld. Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek. Alle landcodes in een handig overzicht op Landcode. Landcode Afghanistan AF - AFG Meer over Afghanistan Landcode Albanië AL - ALB Meer over Albanië Landcode Algerije DZ - DZA Meer over Algerije Landcode Amerikaans-Samoa AS - ASM Meer over Amerikaans-Samoa Landcode Amerikaanse Maagdeneilanden VI - VIR Meer over Amerikaanse Maagdeneilanden Landcode Andorra AD - AND Meer over Andorra.


Overzicht landnummers

Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt. Een mooi overzicht van alle landen met bijbehorende landcodes en landnummers vind u hier op landcode. Dit overzicht is een overzicht met telefoon landnummers. Wat is het landnummer van elk land in de wereld.


Lijst met landen en hun landcode- landgetal. Afghanistan Åland Albanië Algerije Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaans-Samoa Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua en Barbuda Argentinië Armenië Aruba Australië Azerbeidzjan. Internationaal telefoneren. Lijst van landen en bijbehorend internationaal landnummer. Vind landcode, landnummer en netnummers.


Een overzicht van alle landcodes en landnummers met veel extra informatie over het land en bijbehorende landcode? Europa Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes. LANDNUMMERS (internationale toegangsnummers) Terug naar Telefoon. Zie ook Officiële landenlijst van Dit bestand 1. Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.


Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Bekijk hier het overzicht van alle netnummers en bijbehorende plaatsen in Nederland. Wij geloven dat wereldwijde beschikbaarheid met landnummers en servicenummers essentieel is voor optimale service. Met name wanneer je een internationaal opererende organisatie als TeleForwarding bent.


In dit overzicht kunt u zien waar ter wereld onze landnummers en servicenummers beschikbaar zijn! Altijd en overal inzicht in uw bedrijf met onze ERP-cloudsuite van de volgende generatie. Soms is het handig om weten uit welk land een bepaald nummer komt.


Hier vind je een overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd gesorteerd op nummer. Je kan zoeken op nummer via het hoofdmenu onder ‘landcodes op nummer‘. Je kan ook een alfabetische rangschikking van alle landcodes terugvinden onder ‘landcodes op land‘. TT Consultants is among top Patent consultants and IP firms in India providing services and support related to intellectual property.


SAP biedt bewezen oplossingen die zijn toegesneden op de specifieke behoeften en doelen per branche. Met meer dan jaar ervaring in branches zijn er altijd SAP oplossingen die uw bedrijf in de toekomst beter, sneller en winstgevender maken. Deze website geeft een duidelijk overzicht van welke netnummers bij welke plaatsen horen.


Elke stad of dorp in Nederland staat hier vermeld. U kunt zowel zoeken op nummer als op plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts