maandag 15 augustus 2016

Meerdere vrouwen hebben

Meerdere vrouwen hebben

Onder leden van afsplitsingen van de mormoonse kerk wordt het hebben van meerdere vrouwen nog steeds geaccepteerd. Terwijl de islam op grond van de Koran polygynie toelaat onder bepaalde voorwaarden, is polyandrie er niet toegestaan. Welkom op het channel Vloggloss! Hier vind je iedere dag een vlog van mijn leven, deze vlog is van exact een week geleden.


Ik ben fulltime beautyvlog. In de praktijk is een overgrote meerderheid van de moslimmannen slechts met één vrouw getrouwd of zal slechts met één vrouw trouwen. Sommige vrouwen daten wel eens casual met meerdere mannen tegelijkertij maar er zijn ook vrouwen die aan polyandrie doen, oftewel veelmannerij: het hebben van meerdere echtgenoten, relaties of. Hoewel je dit niet kunt interpreteren als een gebod dat de koningen monogaam moeten zijn, kan het wel uitgelegd worden als een verklaring dat het hebben van meerdere vrouwen tot problemen leidt. Wanneer een man met meerdere vrouwen is getrouw hebben al deze vrouwen dezelfde rechten.


Hij moet ze hetzelfde behandelen. Wanneer hij aan de ene vrouw goud geeft, moet hij voor een soortgelijk bedrag ook goud voor de andere vrouwen kopen. De droom van elke man: Meerdere vrouwen aan zijn voeten hebben , waar hij ieder moment uit kan kiezen om een leuke avond mee te hebben. Een droom die werkelijkheid kan worden. Er komt echter meer bij kijken dan je denkt.


Dat heb ik zelf ervaren, maar ook gehoord van honderden mannen die ik heb geco. De stelling van meerdere vrouwen nodig hebben geldt toch niet voor alle mannen. Je tevreden stellen met wat je hebt lijkt me een betere invalshoek, en sommigen hebben dan meer dan eentje nodig om uiteenlopende redenen.


Trouwen met meerdere partners: hoe zit dat in Nederland? In Nederland is het sluiten van een huwelijk tussen meer dan twee personen niet toegestaan. Toch kent Nederland voorbeelden van polygamie. Zo had de overleden kunstenaar Anton Heyboer vijf vrouwen. Desondanks werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


Meerdere vrouwen hebben

Vrouwen hebben niet zo veel reproductieve voordelen als ze meerdere mannen hebben. Polygamie is toch wel echt een mannenzaak. Het komt wel eens voor dat vrouwen meerdere mannen hebben , bijvoorbeeld in een deel van India, maar dan zijn het vaak tijdelijke ‘regelingen’ vanwege een tekort aan vrouwen. Het is een fantasie van tweederde van de mannen: een trio met twee vrouwen. Hoewel uit onderzoek van het Journal of Personality and Social Psychology blijkt dat het gros van de vrouwen net zo opgewonden raakt van vrouwen als van mannen, zegt maar tien procent daadwerkelijk interesse te hebben in een ménage a trois.


In het Oude Testament komen we niet alleen bij de richters het feit tegen dat ze meerdere vrouwen hebben , maar ook bij de patriarchen en de koningen. Wie denkt niet aan Salomo met zijn duizend vrouwen. Wat ons in de eerste plaats opvalt is, dat van de huwelijken met meerdere vrouwen geen positief beeld wordt geschetst. Hoe het kan dat mannen met meer partners seks hebben dan vrouwen.


Zowel mannen als vrouwen mogen meer dan één partner hebben. Mannen trouwen er zelfs regelmatig met een dochter die zijn echtgenote met een andere man kreeg. Maar de vrouwen kunnen er ook wat van: een aantal dames op leeftijd heeft een schare jongemannen aan hun zijde. Dit hoeven we je vast niet te vertellen, maar de clitoris is een zeer gevoelige plek bij vrouwen.


Veel vrouwen zullen dan ook bevestigen, dat wanneer ze op. Vrouwen die ze dragen voelen zich sexyer en zelfverzekerder. De frivole gordeltjes uit de doorsnee lingeriecollecties volstaan niet omdat deze enkel jarretelles hebben. Ik voel me zo schuldig.


Ik heb mijn zoon zo gemaakt. Aan de ene kant heb ik hem goed opgevoed door een hardwerkende man van hem te maken. Maar aan de andere kant heb ik hem niet geleerd om respect te hebben voor vrouwen.


Door de dood van zijn vader heeft hij geen goed voorbeeld gehad. Single zijn is het ene moment fantastisch en soms kun je er ook helemaal klaar mee zijn. Wat vrouwen ook moeten doen: stoppen met slutshamen, andere vrouwen slet of hoer noemen en aan de schandpaal nagelen omdat ze seks hebben. Want het zijn óók vrouwen die heel naar doen over.


Meerdere vrouwen hebben

Wanneer en hoe vaak we zin hebben om te vrijen is natuurlijk heel persoonlijk, maar volgens onderzoekers heeft het grotendeels met je cyclus te maken. Uit het onderzoek van de universiteit van Californië blijkt dat vrouwen weken voor de eisprong het meest behoefte hebben aan een vrijpartij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts