maandag 29 augustus 2016

Oostende voor anker 2018

Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie. Jaar na jaar is dit festival de aantrekkingspool voor honderden schippers van klassieke schepen. Großes Maritimes Ereignis mit Teilnahme von mehr als 1klassischen Segelschiffen und jede Menge Auftritten und Animationen. Jedes Jahr aufs Neue ist dieses Festival der Anziehungspunkt für hunderte Schiffer von klassischen Schiffen.


Oostende voor anker 2018

This video is unavailable. As one of the UK’s top most historic ships, Excelsiorto get about and be seen. It is an annual event and attracts many many old boats and ships including the superb replica of the Russian Frigate ‘Shtandart’.


Ter gelegenheid van de 20ste editie van. Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Van de amper twintig schepen bij de eerste editie, is het nu een gepuzzel om de meer dan honderdvijftig. Oostende te bieden heeft. The festival of the North Sea par excellence puts sailing heritage in the spotlight.


Während des maritimen Festivals Ostend vor Anker vom 10. Parkeren met parkeerkaart voor personen met een handicap? Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn. Wat een fantastisch zicht ! No private group or multiple group invites please!


We always love coming back year after year, the atmosphere is always fun. Ten Anker is een non-profit organisatie binnen het agentschap jongerenwelzijn in de provincie West-Vlaanderen. Binnen ons centrum worden kinderen en ouders samen begeleid en behandeld.


Ook de Marine zal er zijn ! In the past few years the Ostend festival has coincided with the Commemorative Cruise so it has not been possible to support this popular event. Volg Boreas via de Gigstarter agenda! Dit jaar uitzonderlijk op zaterdag ipv de zondag (verkiezingen!!) We worden er getrakteerd op een uniek dagje Maritiem genot van de bovenste plank! Aan de bezoekers van dit event werd de gelegenheid geboden om ten voordele van het Koninklijk Werk IBIS van een lekkere koffie, een glaasje rum, een warme vers gebakken suikerwafel.


Wij gingen al eens langs om enkele leuke foto’s te nemen aan wal én op het water. Er waren de voorbije dagen al een massa bezoekers voor het. Alain Mervilde alpine autoactua auto actua autoclassics autolife autonieuws autorally autosalon Autosport bma bmw boeken BRC chris gommeren circuit classics dreamcars event ford godrive Guy Baudot hbrc historics hyundai nieuws. De lokale bevolking popelt, zoveel is duidelijk.


Bij hen roept het maritieme. Op de Mercator ontdek je ter ere van deze jubileumeditie een unieke tentoonstelling over de expeditie van de driemaster naar het Paaseiland. Mijn vriend treint voor de gezelligheid met me mee maar toch ook weer niet alléén voor die gezelligheid.


Maar uiteraard zijn de 1historische schepen nog altijd. Met haar lengte van maar liefst 11meter is zij het grootste schip dat je er kan bewonderen. Abonnieren Sie jetzt unseren Newsletter um immer die neuesten Nachrichten zu erhalten. Veel volk hier tussen de verschillende nautisch getinte kraampjes en hier en daar leuke shantykoortjes.


Oostende voor anker 2018

Apèro wordt aangeboden door Hubert van OVA! Aansluitend in de namiddag, na een polderritje, houden we omstreeks 14uhalt bij onze vrienden van het motorhotel Bikersloft. Kom jij ook kijken naar de 1authentieke schepen ? Laat het ons met een leuk fotootje weten.


Het is een replica van een kapersfregat uit. Von kleinen Flachbodenbooten über funktionale Lotsenschiffe bis hin zu mächtigen Drei- und Viermastern, werden Wasserfahrzeuge unterschiedlichster Ausprägung an den Kaimauern festmachen. Het festival van de Noordzee is een feest voor het watererfgoed van gisteren, vandaag en natuurlijk een knipoog naar morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts