dinsdag 30 augustus 2016

Loket antwerpen afspraak

Waarvoor wilt u een afspraak maken? Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening (e- loket en afspraken maken), praktische informatie (contactgegevens en openingsuren), nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt.


Loket antwerpen afspraak

Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. De Blauwe Lijn is het gratis infonummer van Politiezone Antwerpen. Je kunt er terecht met al uw.


Welke Dating Site past bij u? Vergelijk hier en vind de liefde! Contact met stad Antwerpen Contacteer ons. Het Sociaal Loket zit in ieder Stadsloket, maar ook op verschillende andere locaties in uw wijk. Afspraak maken of langskomen. Je kan op zaterdagochtend of op één van de avondopeningen langskomen aan een loket van Burgerzaken.


Maak vooraf een afspraak of bel naar Gentinfo tel. In de stadswinkels kunt u langskomen op afspraak of voor sommige producten zonder afspraak. Akte of uittreksel U kunt een akte van de burgerlijke stand of een uittreksel uit de Basisregistratie persoonsgegevens (BRP) aanvragen. Om een voertuig te laten inschrijven aan een DIV-antenne: maak een afspraak , dit is verplicht ! De DIV-antenne zal vrij toegankelijk blijven voor het publiek, maar enkel normale aanvragen tot inschrijving waarvoor voorafgaandelijk een afspraak werd gemaakt zullen onmiddellijk worden behandeld.


Er gebeuren momenteel heel wat wegenwerken in en rond de stad Antwerpen. Vanaf volgend jaar moet de Antwerpenaar eerst een afspraak maken om te worden geholpen in het districtshuis. We willen een moderne dienstverlening”, zegt Liesbeth Homans (N-VA), schepen van.


Loket antwerpen afspraak

Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van jouw keuze. Voortaan kun je voor een aantal diensten een afspraak maken in een van de onthaalkantoren van Politiezone Antwerpen. Het gaat om aangiften en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.


De meeste loketten in het stadskantoor werken op afspraak. Afhalen kan meestal zonder afspraak. Bekijk openingsuren stadskantoor. Komt de gemaakte afspraak u toch niet uit?


Voor een wijziging annuleert u eerst uw oude afspraak. Vervolgens kunt u een nieuwe afspraak maken. De IND stuurt u (of uw referent) een brief als u uw verblijfsdocument of originele document, zoals uw paspoort of geboorteakte, kunt ophalen.


Maak een afspraak bij het IND- loket dat in de brief staat. Sticker verblijfsaantekening Een verblijfsaantekening is een sticker die wordt geplakt in uw paspoort. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw afspraak. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt.


Loket antwerpen afspraak

Akten en attesten, identiteitskaart, reispas, adreswijziging, aangifte geboorte, overlijden, huwelijk. Raadpleeg het overzicht voor de openingsuren van onze prikcentra. Ben je de afgelopen maanden gevallen of heb je angst om te vallen, laat je dan begeleiden door een mantelzorger bij een ambulant bezoek aan het ziekenhuis. Balie Provincie Antwerpen - De Orde van Advocaten Provincie Antwerpen helpt u snel op weg: gratis advies, vacatures, zoek een advocaat, informatie voor stagiairs. Maak uw afspraak voor Identiteitskaart afhalen Belg.


Op hoeveel identiteitskaarten moet het adres worden aangepast? Nederlands,fr:Français. Antwerpen vergroot het aantal documenten en attesten dat kan aangevraagd worden via het e- loket van de stad. Wie een A-profiel heeft ontvangt zijn documenten bovendien nog sneller in zijn mailbox. Ieder loket is immers op een andere manier bereikbaar.


Adres van de afspraak : loket Francis Wellesplein Antwerpen (Als u met de wagen komt: parking via Sint-Laureisstraat) Openingsuren loket (enkel op afspraak !). Voor welk product wilt u een afspraak maken? Als u het product meer dan keer wilt aanvragen, kunt u dat. Antwerpen , een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping.


Ontdek hier alles wat je moet weten voor een onvergetelijk bezoek aan Antwerpen. Het Juridisch Loket geeft gratis rechtshulp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts