vrijdag 22 juli 2016

Landnummer italie 0039

Als u zich buiten Italië bevindt en u wilt een persoon in Pescara, bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. Het landnummer van Italie. Als u naar Italie wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Italie wilt bellen. Landnummer Italië gevonden?


Landnummer italie 0039

Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Italië en natuurlijk landnummers van andere landen. We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Italië hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Italië! De politie heeft vandaag een landelijke waarschuwing doen uitgaan om niet ‘blind’ de telefoon op te nemen, maar eerst op het display te kijken door welk nummer u wordt gebeld. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie.


In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. Zoek eenvoudig in het overzicht uw bestemming en het daarbij behorende landnummer ! Om een internationaal telefoongesprek tot stand te brengen, kiest men eerst het internationaal toegangsnummer en het landnummer. Resultaten van zoekmachines! Daarmee weet je wel nog niet alles.


Als je wilt bellen naar het buitenlan heb je altijd het landnummer nodig. Welk landnummer voor Italie heb je nodig? Bellen naar: Italie - vast.


Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt. Bent u op zoek naar een landnummer van het land dat u wilt bellen? Hieronder vind u het complete overzicht van alle landnummers ter wereld!


De hoofdstad van Italië is Rome. Altbekannte Klassiker werden wiederbelebt und neu interpretiert. Sa joie de vivre, reflétée dans toutes ses collections. Une marque qui ne manque pas de qualités! Hoe kun je het beste reageren?


Spreekt de beller Engels met een sterk Indiaas of Pakistaans accent? Dan is de kans groot dat het gaat om een Microsoftbeller. Die gebruiken de smoes dat er iets mis is met je computer. Aruba en Curacao ook met zn soort nr. Vindt op deze website de landcodes voor het bellen van en naar buitenlandse nummers.


Circa 2landcodes beschikbaar. Dus wanneer je in het buiteland belt naar Nederland moet je voor het kengetal 0intoetsten. Toen in het buitenland op vakantie was Had ik de 0vergeten in te toetsen en kwam ook gewoon uit het bij Nederlandse nummer dat ik wilde bellen.


Maar de volgende landen hebben een landnummer dat begint met 59. U moet de eerste van het te bellen nummer laten staan. NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.


Wilt u vanuit Italië naar Nederland bellen? Onbekende buitenlands sprekende bellers met een buitenlands landnummer sta ik niet te woord. Heb onmiddellijk bedankt en opgehangen. Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Informatie om te communiceren met Italië.


Uitgebreide informatie over Telefoneren in Emilia-Romagna. Pas op voor oplichting via telefoontjes uit Italië! De Fraudehelpdesk waarschuwt hiervoor. Raadpleeg je GSM operator voor gedetailleerde info.


Voor extra info: bel 070.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts