woensdag 20 juli 2016

Alle gevolgen van dien

Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Voorbeeldzinnen voor alle gevolgen van dien in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Herbeleef hier een dag vol vlezekes, worst en poepers!


Alle gevolgen van dien

Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier. De brandweer pikte dat niet en rende achter de bandiet aan en liet hem flink sneeuw happen. Context sentences for alle gevolgen van dien in English. These sentences come from external sources and may not be accurate. Als dit amendement niet wordt overgenomen, kan deze mogelijk misleidende suggestie aanleiding zijn tot meer import van levende dieren, met alle gevolgen van dien voor het dierenwelzijn.


Without this amendment this potentially misleading suggestion could encourage more live imports, with obvious animal welfare implications. Alle gevolgen van dien from the story Ik daag je uit by durban_skies (Suze) with 11reads. Hoofdstuk Alle gevolge. , tune into the things you care about, and get updates as they happen.


Alle gevolgen van dien

Met alle gevolgen van dien voor de werkgelegenheid en de werkloosheid. Casper Van Dien , Actor: Starship Troopers. Dit zou tot nieuwe handelsbelemmeringen leiden, met alle gevolgen van dien. Van Dien had co-starred with Robert Mitchum in James Dean: Race with Destiny.


Dien was het niet met Schal-lenberg eens. Volgens hem deed Schallenberg de uitspraken alleen maar uit eigen belang, uit angst voor concurrentie. En dan zijn er ook nog de politici in Den Haag.


Alle gevolgen van dien

Maar welke gevolgen kan zo`n knip met zich meebrengen? Odile: `Ik werd ingeknipt, met alle gevolgen van dien ` Een veel te hoog cijfer en vaak onnodig, zo blijkt uit onderzoek. U zult binnenkort misschien moeten betalen om uw spaargeld te stallen.


Gevolg zal zijn dat mensen hun geld uit de economie gaan halen met alle gevolgen van dien. Eind 19e eeuw rees uit de aarde op diezelfde plaats een Silenus’ volgeling. LIEFERINGE – De Meerbeekse afdeling van het Davidsfonds nodigt Ilse Landuyt uit voor een causerie over de geschiedenis van de kus.


Deze lezing heeft plaats op februari in buurthuis De Kasseide. Ilse Landuyt studeerde politieke en sociale geschiedenis van de westerse wereld en romaanse filologie. This page lists people with the surname Van Dien. De genetische diversiteit binnen onze hondenrassen is te klein, met alle gevolgen van dien. Deze problemen vinden hun oorsprong in de inteelt binnen de hondenwereld.


Dokter Tinus: De briljante vaatchirurg uit de grote stad moet zijn functie opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar een klein dorp om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht, met alle gevolgen van dien. De enorme technologierush heeft zich voortgezet, met alle gevolgen van dien. Auto’s vliegen in het rond en robots doen er alles aan om de stad over te nemen.


Een bittere strijd tussen mens en machine barst los, met een bom die letterlijk op springen staat! Kies je zijde en speel tégen elkaar! De rafelranden van europa In Egypte dreigt een bevolkingsexplosie, met alle negatieve gevolgen van dien Vader en zoon op het land in de buurt van Shamma in de Nijlvallei.


Ubuntu Ondersteuning Gemeenschap Agenda Nieuws Partners Donaties. Documentatie Forum Live. Minderjarige maakt testritje met auto van ouders terwijl die op reis zijn, met alle gevolgen van dien.


Op Instagram is de e-sigaret populair, met alle gevolgen van dien. Die zijn zich van geen kwaad bewust. Nepmedicijnen kunnen een te grote hoeveelheid van de werkzame stof of een andere stof bevatten, waardoor de kans op (hevige) bijwerkingen toeneemt. Het Davidsfonds Meerbeke organiseert op woensdag februari de lezing ‘Geschiedenis van de kus en alle gevolgen van dien …’ door Ilse Landuyt in Buurthuis De Kasseide in Lieferinge.


Dit met alle gevolgen van dien. DIEN , WIEN, DIEN S, WIENS. De spelling in deze bronnen kan afwijken van de tegenwoordig geldende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts