dinsdag 3 mei 2016

Praatgroep voor alleenstaanden

Creactief vzw is een organisatie die activiteiten organiseert voor alleenstaanden , en met veel aandacht voor alleenstaanden met kinderen. Op de meeste activiteiten is er begeleiding voor kinderen voorzien. Iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Vele activiteiten gaan door in het Antwerpse, naast weekends en vakanties in heel Vlaanderen.


ODR is een vereniging van, met en voor alleenstaanden in heel Vlaanderen. Wij zijn er om mensen samen te brengen in een ongedwongen sfeer. Wij zijn aan ons drie en twintigste werkjaar toe en hebben reeds meer dan 10. Huwelijksbureaus zijn er om mensen te koppelen. De Vriendenkring is een landelijke stichting, die bestaat uit een groep enthousiaste, actieve, sociaal gerichte alleenstaanden vanaf ongeveer jaar.


Activiteiten voor alleenstaanden Op zoek naar een vrije tijdsbesteding ? Geen zin om als vijfde wiel aan de wagen mee te lopen met koppels? Kijk eens naar onderstaande verenigingen voor en van alleenstaanden. Allerlei wekelijkse activiteiten worden georganiseerd door onderstaande groepen. Kijk op hun website voor het activiteiten programma.


Alleenstaanden en singles van alle leeftijden kunnen gebruik maken van ons vrijetijds netwerk. In de praktijk zo vanaf jaar tot ver in de senioren leeftijd. Het is voor iedere leeftijd interessant om aan te sluiten want je maakt in het netwerk je eigen selectie. Vriendschapssite voor weduweweduwnaar,alle alleenstaanden , die op zoek zijn naar gezellige activiteiten. Praatgroep voor alleenstaanden.


Ben je een alleenstaande ouder? Of dat nu bewust is of een gevolg van een (echt)scheiding of na een overlijden, hier vind je informatie over hulp en ondersteuning, wetgeving en organisaties voor alleenstaande ouders. In de sessies werkt de groep actief aan het rouwproces en aan het zoeken naar een nieuwe visie op de toekomst. Wie het rouwproces heeft doorgemaakt kan daarnaast terecht in de praatgroep.


Praatgroep voor alleenstaanden

Twee keer per jaar is er een gezamenlijke ontmoetingsavond voor mensen uit alle groepen en voor hen die eerder aan deze groepen deelnamen. Reeds vele jaren bieden wij activiteiten aan zowel voor alleenstaanden na scheiding of overlijden als voor nieuw samengestelde gezinnen. Meld je dan ook hier aan. Waaronder duizenden alleenstaanden. Samen iets leuks en actiefs doen werkt vaak veel beter voor een eerste kennismaking.


Ongedwongen en relaxed. Vaak de basis van een langdurige relatie gebleken. Blind Date Meeting System) Bethesda Citydate, speeddates voor singles Dating tips Het Vertrek vzw Houvast vzw Kalipso vzw La? Oever vzw ONT-DEKKING-S-RIJZEN Partner à la Carte People Fun PlusRaval vzw Single Daten België Single Ski and Snow Single, Sail and Sun Singles. Klim-op praatgroep voor alleenstaanden ijsjesdag.


Mensen die hetzelfde meemaken kunnen elkaar goed begrijpen. Ze kunnen ervaringen en tips uitwisselen over hoe je beter met een bepaald probleem omgaat. Verre reizen voor alleenstaanden zijn gezellig, iedere dag anders en meer dan de moeite waard. Verre en avontuurlijke reizen voor alleenstaanden van alle leeftijden.


Verre groepsreizen en rondreizen zijn geschikt voor singles en alleenstaanden van alle leeftijden. Dynamic Holland heeft vele jaren in de organisatie van actieve reizen voor alleenstaanden , ook in combinatie met bijvoorbeeld een single stedentrip, culturele reis of single wandelreis. Bij Dynamic Holland is er maar één ding belangrijk, jou een onvergetelijke vakantie bezorgen.


Singlereizen voor alle leeftijden, ook 4 4 en plussers. De keizer van het Vlaamse lied bestijgt het podium van de Brusselse AB voor een uniek concert. Eenzaamhei eenzaam zijn, gemis van een geliefde naaste, maar ook andere onderwerpen kunnen aan de orde komen. Zoek gewoon bedrijven die singlereizen organiseren die geschikt zijn voor solo-reizigers.


Katelijne (52) verliet haar comfortzone en ging voor het eerst naar een punkrock-concert. Museumpas bestaat jaar. Oost-Vlaanderen) Zoekopdracht bewaren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om mensen te ontmoeten.


Praatgroep voor alleenstaanden

U zult snel merken dat vele anderen in uw omgeving op zoek zijn naar degene die speciaal is zoals u bent. Kalipso is een dynamische en gezellige vriendengroep voor singles uit de regio Leuven en Vlaams-Brabant. Wil je je vrije tijd niet alleen doorbrengen, maar samen met andere singles activiteiten doen zoals wandelen, naar de film gaan, een tentoonstelling bezoeken, gaan eten, … sluit je dan aan bij onze vereniging.


Inschrijven voor een dagactiviteit doe je via de link die je onderaan de dagtocht kan vinden. Voor de meeste van deze dagactiviteiten wordt er ter plaatse een kleine bijdrage gevraagd om de onkosten van onze begeleider te vergoeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts