maandag 30 mei 2016

Poepende mensen

Loudest Pubic Bone Crack I’ve Ever Heard ~ Self Cracker Gets “Deeper” Adjustment~Carpal Tunnel~ASMR - Duration: 30:00. Prank: Two Japanese girls turn into old Japanese men. Random people just can’t seem to decipher how two Japanese girls are transformed into two elderly Japanese men when they take their picture. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications. Ik knoop graag een praatje me mensen aan en ben zeer ondernemend wat betreft het opzoeken en ontmoeten van nieuwe mensen.


Ik zie social media – en in dit geval Twitter – juist als een prachtige aanvulling hierop. Er zijn flink wat mensen uit mijn volgerslijst die ik inmiddels in het echt heb mogen ontmoeten. Ik snap best dat veel mensen het nu niet mooi zullen vinden, maar mij zou het niks verbazen als over 2jaar nog mensen expliciet naar Lelystad gaan komen om Exposure te zien.


Een groot werk van een groot, groot kunstenaar naar mijn mening. Oh, dan zal je kut wel lekker stinken”. Jawel lieve mensen , er bestaan vrouwen die niet van wijn houden en dus aan het bier zitten. En nee, je kut gaat er niet van stinken.


Zhiva poept alleen waar geen mensen lopen - Zhiva poept nooit waar mensen lopen. Overal bij de bosjes zaten of liepen mensen. As in getting your ass naked and get it on.


In de kerststal, met zijn broek naar beneden en een dikke drol onder zijn blote billen. Blote mensen openen het operaseizoen. Poepende vrouw bij bushokje vastgelegd. Wat anderen zeggen Stream by PLX from desktop or your mobile device TOP WTF pictures ( i will never believe this pictures exist :), , Another grouping of images to enter your eye holes and be processed by your brain organ.


Vrouw betrapt kleine boy op. Prijs voor poepende pinguïns Gisteravond werden in Harvard (VS) de ‘Ig Nobelprijzen’ uitgereikt, voor onderzoek ‘dat mensen eerst aan het lachen maakt, en daarna aan het denken zet’. Door Kees Moeliker Twee wetenschappers bomen aan de rand van een zwembad over vloeistofme-chanica.


The region is famous for growing hops and furnishes of Belgian production. The town is home to the national hops museum and is called the hops city - hoppe stad in Dutch, a play on hoofd sta the word for capital. De leukste social media vacatures. Geen opmerkingen: Een reactie posten.


Curaçao is een tropisch eiland met een bijzonder kustecologie dat bestaat uit mangroven, zeegrassen en koraalriffen. Met behulp van afleveringen van de televisieserie Ecosplash-The Blue Connection tonen we de diversiteit van deze bijzondere plekjes zien en de initiatieven van bijzondere mensen om ons mariene milieu een stukje gezonder te maken. Behalve de nerveuze paarden met soms onervaren ruiters, is er nog een ergernis: de dieren laten weleens iets vallen.


In een gebied waar de meeste mensen met hun blote voeten lopen. Wanneer ik het ijstafereel op jou foto vergelijk met het schouwspel wat de Oude Meesters op hun doeken laten zien gaat het er tegenwoordig wat beschaafder aan toe,ik zie geen poepende mensen op het ijs of honden die aan het karkas vreten van doodgevroren paard. Ja, de titel van dit bericht is bizar, maar dat is een chocolade poepende Gudetama mochi dan ook, want Japan.


Ik weet niet wat het is, misschien zit er iets in het water, of is de uitwerking van de bom op Hiroshima toch wat. De doorluchtige daden van Jan Stront (dbnl.org) Het verhaal van Jan Stront is vanuit een eenentwintigste-eeuws perspectief niet alleen ‘te gek’ in de zin van bijzonder vermakelijk, maar komt op de eigentijdse lezers ook over als ‘te gek voor woorden’. Hij geeft aan dat kattenverjagers werken rond de 18Khz dat mensen over het algemeen niet kunnen horen. Je moet zo’n apparaat niet gebruiken in de buurt van kinderen en baby’s. Nieuwe videobeelden tonen wat echt gebeurde in de minuten voor de iconische foto werd genomen van het vrijende koppeltje temidden van zware rellen in Vancouver.


Het beeld van een vrijend koppeltje. Viezigheid is van alle tijden! Al sinds mensenheugenis kunnen veel mensen maar geen genoeg van krijgen van veelkleurige ontlasting en alles wat stinkt of dun door de broek loopt. Maarten en Sinterklaas als kinderfeesten, zo hebben de Catalanen Caga Tio (cagar= poepen, de poepende boomstam).


Poepende mensen

Ik zie meteen al wat vraagtekens op de gezichten verschijnen, neem mij niet kwalijk, ik heb deze traditie ook niet verzonnen. Elke dag alleen de beste humor die het internet te bieden heeft. In de vorm van filmpjes, plaatjes en gifjes.


Mensen die onder de armoede-grens leven,. De grond wordt dan vanzelf van lieverlee vruchtbaar door afstervende planten en poepende mensen en dieren. Op diverse schilderijen van de vroeg 16e eeuwse schilders zijn poepende mensen te zien, men draaide voor een achterwerk in werking de hand niet om.


Poepende mensen

Citaat uit ‘Zinne- en minnebeelden in de schilderkunst van de zeventiende eeuw’ door E. De beste omschrijving van boek en schrijver is te vinden in het boek zelf wanneer in een dialoog de ene persoon tegen de ander zegt: ‘Je bent een provocerende poëet’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts