maandag 23 mei 2016

De lijn 65 kaart

Uw abonnement wordt afgeleverd op een elektronische MOBIB- kaart. Registreer de kaart bij iedere opstap. Kies zelf de startdatum van uw abonnement (max. 1dagen op voorhand). Zoeken Dit is een veld met suggesties.


Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. De snelste weg van punt a naar punt b? Stippel je route uit met de routeplanner van De Lijn.


Dit abonnement wordt opgeladen op een elektronische MOBIB- kaart. Dat gebeurt per geboortemaand en onafhankelijk van geboortejaar. De Lijn start met de mensen die in november jarig zijn en gaat dan verder het jaar af. Bij de brief zit een overschrijvingsformulier om de verwerkingskost van euro te betalen. Senioren kunnen vanaf nu jaarabonnement De Lijn aanvragen -plussers betalen vanaf september op bus en tram.


Als -plusser betaal je euro voor een jaarabonnement bij De Lijn. Om gebruik te maken van het voordelige abonnement, heb je een MOBIB- kaart nodig. Wat betekent de datum op mijn MOBIB- kaart ? Wat moet ik doen als de MOBIB-scanner in de bus of tram niet werkt?


Moet ik mijn MOBIB- kaart scannen? Kan mijn abonnement van De Lijn toegevoegd worden op mijn MOBIB- kaart van een andere maatschappij? Waarom kost mijn MOBIB- kaart euro?


De lijn 65 kaart

De geldigheidsduur van mijn MOBIB- kaart is vervallen. Goed om te weten Ontdek alles over kortingen en voordeeltarieven, ons zakelijk aanbod en de MOBIB- kaart. De Lijn ) De eerste halte van busroute is Avelgem Station en de laatste halte is Oudenaarde Sportcentrum. Wegbeschrijving: Avelgem - Oudenaarde is actief tijdens weekdagen.


Bijkomende informatie: heeft haltes en de totale geschatte ritduur voor deze route is ongeveer minuten. Bent u ergens naar op weg? Bij elke op- en overstap moet u zich registreren: hou uw MOBIB- kaart voor de blauwe cirkel onderaan de MOBIB-kaartlezer.


Als u nog geen MOBIB- kaart hebt, dan vraagt u die online aan of stuurt u het aanvraagformulier (pdf, 4kB) per post naar de dienst abonnementen. De Lijn bezorgt u een overschrijvingsformulier om de prijs van het abonnement en de administratieve kost te betalen. Na uw betaling stuurt De. Het -plus kaartje is geldig: Tot uur na afstempelen. Voor één persoon van jaar of ouder.


Uitsluitend in de bussen van Syntus Gelderland en Twents. Op lijn alleen in de bussen van Syntus Gelderland. Alleen de Limburgse Snellijnkaarten en bepaalde studentenpassen kunnen niet op MOBIB. Een MOBIB- kaart gebruiken is doodeenvoudig.


De lijn 65 kaart

Scannen is de boodschap! Instappen: scan je MOBIB- kaart altijd wanneer je instapt of overstapt. Halte is toegankelijk voor rolstoelen.


Heb je een abonnement van De Lijn ? Dan is dat abonnement gekoppeld aan je MOBIB- kaart. Op die elektronische drager in de vorm van een bankkaart staat alleen de geldigheidsduur van je MOBIB- kaart zelf. Wat als je je abonnement online wil verlengen? Dan moet je weten tot wanneer het geldig is.


De lijn 65 kaart

De prijs van het biljet Klasverhoging voor een enkele reis of heen- en terugreis is berekend door het verschil te maken: tijdens de week: tussen de prijzen van de klassen van het Standaardtarief voor de reis die reeds je maakte in 1e klas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts