maandag 30 juli 2018

Fluisterboot diksmuide

Fluisterboot diksmuide

Ontdek de Blankaart op manieren: Wandel door de laaggelegen broeken en vaar mee met de fluisterboot op de Blankaartvijver, een van de mooiste plekjes van dit unieke natuurgebied. Tussen juni en september kunnen individuele bezoekers mee:. Na een boottocht over de Blankaart wandel je terug onder leiding van een natuurgids over het kleine blankaartpad. Kom wandelen en fietsen langs moerassen en weilanden, of maak eens een boottocht op onze fluisterboot in natuurgebied De Blankaart. Het bezoekerscentrum ligt in het mooie Blankaartkasteel.


Dergelijke platbodems werden destijds in de streek ingezet voor het transport van turf. Wil je de Blankaart ook verkennen van op het water, laat je dan op sleeptouw nemen door onze bootsman en stap aan boord van de fluisterboot. Een unieke manier om de pracht van het gebied en zijn zeldzame bewoners te ontdekken! Poperingse fotoclub fotografeerde de schitterende zonsopgang vanop de fluisterboot.


Find what to do today, this weeken or in November. The hotel has family rooms. Exceptionally helpful and friendly staff throughout my stay , highly recommend this hotel for visiting the surrounding area.


Yser Tower, BB en Wellness De Kleine Bever provides accommodations with free WiFi, a garden and a terrace. All units come with a seating area, a flat-screen TV and a private bathroom with free toiletries and shower. Dagelijks ruim assortiment verse vis, dagschotels (koud en warm),.


Wie straks met de fluisterboot over de prachtige Blankaartvijver vaart, zal op een meer comfortabele en. Geniet van de Vlietlanden tijdens rondvaart. Op aanvraag biedt Natuurpunt heel wat leuke mogelijkheden aan voor groepen. Zo is een wandeling in combinatie met de fluisterboot , tussen april en september, een unieke beleving. Het gevoel in een verrassend West-Vlaams Amazonegebied te vertoeven is dan nooit ver weg!


Fluistervaren enkel op reservatie! De Panne to Antwerp (Ghent in holiday saison) and the other way around. Giethoorn is located in the province of Overijssel and is one of the most beautiful places in the Netherlands. Recently the weerribben proclaimed to be the most beautiful nature in the.


If you develop programs, applications or other services with data from Yr, we encourage you to share it with other users! Edam and water are inextricably linked. While strolling through this historic city, known for it’s cheese, you can find at least 1beautiful historical monuments, see the many bridges (within the former ramparts alone), the cheese warehouses, shipyard “Groot” (15th century), the beautiful and typical Dutch canals and waterways towards the current polder the Purmer and the former.


On this page you can find a location map as well as a list of places and services available around Iepersteenweg: Hotels, restaurants, sports facilities, educational centers, ATMs, supermarkets, gas stations and more. Diksmuide is a small town at the frontlines of the first WW. Kies je voor een tweedaagse, dan kunnen we nog naar Nieuwpoort aan Zee varen.


Steek gerust de handen uit de mouwen, want wie wil is zelf matroos. Er is geen televisie aan boor wel een niet onaardige bibliotheek. Ga dan in groep op rondleiding met Freddy, de absurde kabouter-op-grote-mensen-maat.


Je spelbegeleider voorziet tablets, waarmee jullie op zoek gaan naar een aantal verrassende plekjes in de stad die Freddy voor jouw team heeft uitgezocht. Wij brengen op weekdagen één of twee bijdragen, al naargelang het nieuwsaanbod. In de periode tussen juni en september is er elke woensdag om 14uen elke vrijdag om 18u een vaartocht met een fluisterboot op de Blankaartvijver met aansluitend een wandeling in het natuurgebied. De hele activiteit wordt begeleid door een ervaren natuurgids. Deze wandeling in De Blankaart was één van de genomineerden.


Wie individueel of als gezin wil meevaren kan dit in de maanden juli en augustus op woensdagen en vrijdagen om 14uen vanaf de tweede week van juli ook om 18u. De fluisterboot vaart zo stil dat je de dieren op de oevers makkelijk kan observeren. Het leukste is ongetwijfeld een tochtje met de fluisterboot (van april tot september). Verken met de geruisloze boot alle hoeken van het Blankaartmoeras zonder de dieren op de oevers te verstoren. Vrij toegankelijk op de aangeduide paden.


Fluisterboot diksmuide

Niet toegankelijk tijdens storm en onweer of na zonsondergang. Het was zeer mooi weer en iedereen had genoten van de rust op het water. Na de boottocht was het weer tijd voor een aperitiefje en aten we een lekkere pizza.


De volgende dag moesten we alweer vertrekken naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts