donderdag 12 juli 2018

Cgkzierikzee

De Website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zierikzee. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons. Meld je dan aan (of informeer) bij Gerwin Koopman via. Kerkdienst rooster Orde van dienst Meer over de.


Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda. CGK Zierikzee , Zierikzee. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


This will give you acce. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. Book your Hotel in Zierikzee online. De Thomaskerk wordt gevormd door Christenen uit Zierikzee en omgeving. Orgel bespeling door Pieter-Jan Goedegebuure.


Cgkzierikzee

Zierikzee is een kleine monumentenstad op Schouwen-Duiveland in Zeeland). Een uitgave van Pieters Media. Aan het einde van ons leven komen wij thuis. Dat wil zeggen: daar waar wij horen, daar waar wij nu al graag willen zijn, waar we ons thuis voelen.


Evangelisch-Lutherse Kerk, Gat van West-Noord Westen, Zierikzee. In dit artikel wor een opsomming heheven van de hroste Nederlandse kerkgebouwen, gemeten nae ‘t antal zitplekken. Kerkwerve, een klein dorpje in de “Platte van Schouwen”. Door krap duizend mensen bewoond. Daarmee een van de kleinste plaatsen van Nederland met een Christelijke Gereformeerde Kerk.


De eerste synodeweek start D. De agenda en de meeste deputa­ten­rap­porten en commis­sie­rap­porten zijn openbaar (uitge­zonderd de comité­stukken), zodat iedereen sneller kan zien wanneer wat besproken wordt. Ook het leven met God kent die dubbele ervaring. Windfinder is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen en informatie over getijden voor windgerelateerde sporten zoals kitesurfen, windsurfen, surfen, zeilen en paragliding. Welkom bij de Hervormde Gemeente Serooskerke, Schouwen.


Our 2006include 258of homes, apartments, and other unique places to stay, and are located in 159destinations in 2countries and territories. Amsterdam, the Netherlands and is supported internationally by 1offices in countries. Wij hebben deze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u ongetwijfeld uw weg kunt vinden.


Kom je zelf niet vaak of nooit in de kerk, maar zou je best eens willen proeven wat het is om een kerkdienst bij te wonen? Dan is Kerkproeverij een mooie kans. Er zijn interne links op cgkzierikzee.


Uw website-adres of de sub-banden genoemd deep link. Die banden zijn erg belangrijk, omdat zoekmachines en de gebruikers zijn het bereiken van deze links. Ons kerkgebouw is prachtig gelegen aan de haven, in het centrum van Brouwershaven.


Wij zijn een kleine kerk op Schouwen-Duivelan de kroon van de provincie Zeeland. Hartelijk welkom op de site van de hervormde gemeente van Sirjansland. Sirjansland is een klein dorp op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland en telt rond de 3inwoners.


Welkom op de site van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Goes. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk. Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Zierikzee. Onze gemeente bestaat uit twee wijkgemeenten, namelijk de rechtzinnige (ook wel gewone wijk genoemd) en de vrijzinnige. Vorige maand werd de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) verkozen tot het belangrijkste boek van Nederland.


Deputaten Kerk en Israel van de christelijke gereformeerde kerken. Op deze uitkomst is niet gestuur liet een. In de serie ‘verborgen verleden van Nederland’ verscheen een boeiende documentaire over de Snoge (de Portugese synagoge in Amsterdam) en Sefardische Joden in Nederland.


Voor de hosting en het onderhoud van deze site die gerund wordt door vrijwilligers is geld nodig. Langevelde is zaterdag bevestigd als predikant van de christelijke gereformeerde kerk van Zierikzee. Hij was predikant te Zwolle. Vogel, oud-predikant van de gemeente. God heeft de belangrijkste plaats in ons dagelijkse leven.


Elke zondag komen we bij elkaar om meer over Hem te leren en om elkaar te ontmoeten. Bekijk voorganger op kerktijden. Als predikant verbonden aan: Chr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts