donderdag 26 juli 2018

Welke kleur past bij grijs kleding

Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Teveel mensen verbergen zich in hun kleding , zijn niet zichtbaar op de werkvloer, hebben moeite met hun lichaam of weinig zelfvertrouwen.


Groene kleding combineren. De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs. Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie. Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers.


Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes. Want welke kleur kleding jou het beste flatteert, heeft alles te maken met de kleur van jouw weelderige bos krullen of modern kort koppie. En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur.


Het is mooi als de tint van je haar terugkomt in de kleur van je kleding. De appel valt niet ver van de boom als het op mode aankomt bij Ling. Haar vader is namelijk óók een echte shopper. Ze is mede-oprichter van House of Einstein en weet als Outfitter precies van welke type kleding ze haar klanten moet voorzien als ze hen in iets nieuws mag steken.


Wit, zwart en grijs worden ook vaak neutrale kleuren genoemd. Deze kleuren zijn essentieel om kleuren van je kleding op een mooie manier te kunnen combineren. Daarnaast kun je nog gebruikmaken van een verhelderde, ofwel een getinte, kleur. Dit is een kleur die is gemengd met wit op die manier dus lichter is geworden. Combineer deze vooral met zilveren in plaats van gouden sieraden zodat je nog meer eenheid creëert.


Pas de kleur van je kleding aan als je haar grijs wordt. Als je hebt besloten je haar grijs te laten worden en niet meer te verven , dan kunnen er opeens andere kleuren zijn die beter staan terwijl kleuren die je graag droeg je juist minder goed staan. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Het dragen van de juiste kleur kleding zorgt ervoor dat je hui haar en je algemene indruk aanzienlijk levendiger wordt. Bovendien wordt je door de juiste kleding te kiezen als aantrekkelijker beschouwd.


Als ook maar één kleur niet past , is je hele outfit naar de maan. Volg deze gouden regels voor een harmonieuze outfit: - Kleuren brengen evenwicht in het silhouet. Werk steeds met een hoofdkleur. Andere kleuren zullen deze hoofdkleur oplichten.


Welke kleur past bij grijs kleding

Vermijd meer dan drie kleuren in je outfit om er niet als een clown bij te lopen. Grijs is een koele kleur. Heb je nu nog een warme bruine kleur haar of een andere warme kleur haar, dan heb je mogelijk kleding in je kast hangen met kleuren die niet zo goed passen bij je toekomstige ‘koele grijze look’. Kleuren die over het algemeen mooi staan bij grijs haar zijn koele kleuren als lila, fuchsia, roze, lavendel en pruimkleur. Bij het combineren van grijs heb je eigenlijk twee opties: ofwel kies je om een grijze tint te combineren met een felle kleur , op die manier zal je een levendige en trendy ruimte creëren.


Ofwel kies je om met allerhande verschillende tinten grijs te gaan werken. Roze kun je echt heel leuk combineren met grijs. Deze twee kleuren matchen gewoon heel goed.


Het maakt ook niet uit of het een donkere kleur grijs is of een lichte kleur , het past allemaal bij roze. Omdat de zomer er weer aankomt is het leuk om roze te combineren met wit. Dit geeft een hele frisse uitstraling. Bij het verven van het haar kun je dezelfde kleur nemen die je oorspronkelijk ha dan zijn de bekende kleuren in de kleding nog steeds prima te gebruiken, met wat kleine aanpassingen.


Neem je een andere kleur dan vraagt dat om een totaal nieuw beeld en is een kleurenadvies zeker aan te raden ( bestel hier een kleurenanalyse ). Wil jij graag wat meer kleur in je garderobe? Maar vind je het lastig om te bepalen welke kleuren het beste bij je staan? In zo’n geval is het handig om eerst te bepalen of je huid een warme, koele of neutrale kleur heeft.


Welke kleur past bij grijs kleding

Wat is je echte persoonlijkheid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts