vrijdag 29 juni 2018

Cel mai scump porumbel

The Hoof GP - Duration: 8:08. Gore Cel Mai Sangeros Interlop - Duration: 10. Cel mai scump porumbel din lume. Armando are cinci ani, numeroși urmași și este la pensie.


Cel mai scump porumbel

Un milionar chinez a plătit 310. Mike Tyson este columbofil. Sportivul a recunoscut că primul pumn pe care l-a dat în viaţa lui a fost unui tip care a omorât un porumbel în faţa lui. Avea atunci doar zece ani.


Recent, scrie SuceavaNews, el a reuşit să-i învingă chiar şi pe belgieni, renumiţi pentru creşterea porumbeilor, şi a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500. Potrivit Pipa, cel mai scump porumbel din istoria vânzărilor pe internet a fost până acum New Bliksem, vândut cu 376. Sunt mai mulți porumbei care sunt vânduți la sume de 400. Weekend fabulos in lumea columbofila. Fericitul castigator al lui Golden Prince este bunul nostru prieten Mark Kitchenbrand impreuna cu Samuel Mbiza.


Cu numai câteva ore în urmă s-a încheiat licitația pentru unul dintre cei mai buni porumbei de fond din lume, licitație care a dus la stabilirea unui nou record în ceea ce privește suma pentru care a fost vândut vreodată un porumbel. Armando, cel mai scump porumbel din istoria columbofilei! Se pare ca bogăţia şi statutul social nu se mai măsoară doar în yacht-uri, vile somptuoase, avioane particulare sau maşini luxoase.


In China, ultima modă printre milionarii locali constă în achizitionarea unui porumbel de curse, din liniile cele mai apreciate şi la preţuri record. Un nou record mondial în columbofilie a fost stabilit zilele trecute, într-o licitație online a site-ului PIPA. Presa belgiană spune că Mr. Fantastic, un porumbel albastru din specia Dilbeek, a fost cumpărat cu 500.


Cel mai scump porumbel

Cei care au urmărit vânzările de pe site-urile românești, știu că cel mai scump porumbel achiziționat pe o licitație on-line din România în această iarnă (probabil cel mai scump porumbel vândut vreodată pe vreun site de la noi) a fost un campion național al României. Mai jos puteti vedea cateva imagini de la vizita sa în Belgia. Părinții Bolt versus Părinții Sperwer.


Bolt, cel mai scump porumbel din lume, care a fost vandut pentru 310. Recent, a fost vândut pentru suma de de milioane de euro la o licitaţie desfăşurată pe internet, devenind astfel cea mai scumpă pasăre din specia sa din lume, conform Le Figaro. Primul porumbel prezentat este Bolt ( cel mai scump porumbel vandut vreodata la o licitatie), al doilea este fratele lui Bolt, de trei oricastigoatr de loc 1. Recent, a reușit să-i învingă chiar și pe belgieni, renumiți pentru creșterea porumbeilor, și a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500.


Un porumbel voiajor a fost vândut în Belgia, pentru o sumă record. Vorbim așadar despre cea mai scumpă pasăre din lume. Simpaticul porumbel este vedeta unui concurs de columbofilie și îndrăgit de toți cei care îl urmăresc, unul dintre aceștia atașându-se atât de tare de el, încât a plătit o sumă uriașă pentru a-l cumpăra. Noul proprietar al celui mai scump porumbel vandt intr-o licitatie online este Xing Wei (Kaier), un binecunoscut client PIPA si un renumit crescator al Chinei.


Imagini cu porumbei , porumbei , imagini porumbei ,imagini cu porumbei, porumbel , porumbei albi, porumbel alb,dove,white dove, collared dove,dove h dove pair, flying. Samuel a castigat pentru ca trebuia sa castige, pentru ca a fost momentul lui ! Dar va spun cu siguranta ca daca cel putin chinezi pe care ii stiu si-ar fi dorit acest porumbel , probabil am fi asistat la o suma mult mai mare. Care este cel mai scump laptop. Intrebarea pe care multi dintre noi ne-am pus-o, pentru ca omul este o fiinta curioasa – curiozitatea este „mama” progresului – comporta mai multe raspunsuri, in functie de criteriul avut in vedere. O scurta prezentare pe Descopera.


Dupa o lupta apriga cu cei mai puternici licitatori din China : Apple , Apei , Tianyuan , Sdw, Florea Sorin a “intrat in ring” cu cel mai de temut licitator chinez din lume :Great Wall , care a incercat sa “spele rusinea” conationalilor sai…dar nu a reusit , fiind invins de catre un roman. Este cel mai scump porumbel vandut vreodata, relateaza Business Insider. Pana acum, recordul il detinea un porumbel vandut cu 225.


Euro Diamon urmat indeaproape de Blue Prince, pentru care tot un chinez a platit 200. Bijuterii, mai ales de scump - este nu numai un excelent fonduri de investiții, dar, de asemenea, o istorie separată unic. La urma urmei, crearea unui singur set inel sau cercel este o lucrare atât de mulți oameni, ei bine, versiunile cele mai de succes rămân pentru totdeauna în istorie. De culoare roşu aprins precum sângele de porumbel , rubinul cântăreşte peste de carate. El este una dintre cele mai rare pietre preţioase din lume.


Cel mai scump porumbel

De fapt, nici nu cred că s-ar mai putea găsi aşa ceva.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts