vrijdag 15 juni 2018

Dikste man ter wereld vindt liefde

Dikste man ter wereld vindt liefde

In vijf jaar tijd wist Paul meer dan 3kilo lichaamsgewicht te verliezen. Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken. Als gevolg van zijn extreme gewichtsverlies kampt hij met een enorme hoeveelheid overtollige huid.


Britse documentaire waarin Paul Mason wordt gevolg die met 4kilo de zwaarste man ter wereld was. Een Mexicaan die beschouwd wordt als de dikste man ter wereld is gisteren opgenomen in een ziekenhuis in Guadalajara waar hij een gastric bypass zal ondergaan. Dat meldt zijn arts vandaag. Hij was net geworden.


De oudste, de langste en de dikste boom ter wereld Wij mensen zijn echte groentjes vergeleken bij de leeftijd van sommige bomen. Bomen kunnen feitelijk voor altijd leven De dikste man die ooit heeft geleefd is de Amerikaan Jon Brower Minnoch. Op het hoogtepunt woog hij 6kilogram.


Top Rijkste families ter wereld. Ooit werd Supatra Sasuphan (17) het meest behaarde meisje ter wereld genoemd. Nu gaat ze met een compleet nieuwe look door het leven én heeft ze de liefde van haar leven gevonden.


Dikste man ter wereld (5kilo) kilo aangekomen. De Mexicaan Juan Pedro Franco (32), officieel de dikste man ter wereld , blijkt toch weer te zijn aangekomen. Artsen die de morbide obesitas. Om geopereerd te kunnen worden, moest hij eerst 1kilogram verliezen.


Roberto, de man met de langste penis ter wereld , verdient die status van mindervalide Ik had altijd al een vermoeden dat de mannen in mijn leven geen reden tot klagen noch stoefen hadden en Roberto is daar de vleesgeworden bevestiging van. Met een penis van bijna een halve meter lang hangt zijn. Chris het schaap is niet meer. Vermoedelijk van ouderdom.


De Dikste Man Ter Wereld Vindt Liefde. Honderd onbekende Nederlanders strijden. In Engeland is de dikste man ter wereld overleden.


De slechts 48-jarige David Hone uit Croydon in het zuiden van Londen woog 3kilogram en stierf ten gevolge van een hartinfarct. Zwaarste man ter wereld (6kilo) wordt geopereerd Beeld AFP. De Mexicaanse Andrés Moreno Sepúlduva stierf op 38-jarige leeftijd aan een hartaanval.


Op zijn hoogtepunt woog de man 4kilo. Op ieder potje past een dekseltje. Dat bewijst de 17-jarige Supatra Sasuphan uit Thailand maar weer. De tiener, die ook wel het harigste meisje ter wereld wordt genoem heeft de liefde van haar leven gevonden. Romeo was, contradictorisch genoeg, lange tijd de eenzaamste kikker ter wereld.


De 11-jarige amfibie leefde een decennium lang in zijn eentje in een Boliviaans aquarium. Wetenschappers vonden dat de ellende lang genoeg had geduurd en gingen op zoek naar een passend vrouwtje. Verspreid liefde via je scherm, geen pijnlijke woorden. Man vindt jaar na adoptie biologische.


Maak kennis met Anton Kraft (52), de enige man ter wereld die vier keer zijn eigen lichaamsgewicht kan tillen. De dwerg -met een lengte van meter- is nu smoorverliefd op een negen jaar. Als de dikste tweeling ter wereld liefde kan vinden, dan is er nog hoop voor ons. Dikste kind ter wereld krijgt operatie, nadat hij zichzelf bijna dood at - wel. Door zijn gigantische overgewicht verkeert Arya Permana uit het.


Jessica was ooit het dikste kind ter wereld. Tijdens de reis verblijf je op een prachtig schip waar je ontzettend veel leuke dingen kunt beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts