vrijdag 29 juni 2018

Dikste kind ter wereld

Dikste kind ter wereld

De Italiaanse moeder Carmelina Fedele leverde hiermee een van de grootste prestaties die in het Guinness book of world records te vinden zijn. Een top lijstje met een hoog “Jerry Springer” gehalte, de dikste mensen die ooit geleefd hebben. Je kent de verhalen wel over mensen waarbij er een hijskraan aan te pas moet komen om ze uit hun huis te krijgen. Dikste Landen in de Wereld Obesitas is wereldwijd een groot probleem.


In de volgende landen hebben de meeste mensen overgewicht (de percentages geven aan hoeveel procent van de bevolking overgewicht heeft). Arya uit Indonesië is jaar en eet twee keer zoveel als een volwassene. Hij is voor zover bekend het dikste kind ter wereld.


De Indonesische jongen wordt daarmee het zwaarste kind ter wereld genoemd. Zijn ouders hebben hem nu op een crashdieet gezet. Zwaarste jongen ter wereld (10) kan weer stukjes lopen. Jessica was ooit het dikste kind ter wereld. Twee jaar geleden werd een Indonesische jongen van tien wereldberoemd om een heel treurige reden: hij zou het dikste kind op aarde zijn.


Het Indonesische jochie wordt het dikste kind van de wereld genoemd en is inmiddels zo zwaar dat hij bijna niet meer kan lopen en daardoor ook niet meer naar school kan. Lizzie is met deze afwijking geboren. Ze kwam vier weken te vroeg ter wereld , en woog toen slechts één kilo. Inmiddels is de dunste vrouw ter wereld jaar, maar doktoren kunnen niet voorspellen hoe lang haar levensverwachting is.


Ze eet chips, kip, taart, alles wat kan. Toch blijft haar lichaam afzetten tegen extra kilo’s. Lees hier meer over hoe het met hem ooit zover kon komen, dat hij de dikste man ter wereld werd. Omdat gewicht nogal kan fluctueren (je kunt immers zo een paar kilo aankomen of afvallen), hangt de positie van de zwaarste mens ter wereld heel erg af van de staat van zijn. Het dikste kind ter wereld Datum van publicatie: 18.


Hij draagt ook enkel een sarong rond zijn middel, omdat hij in geen enkele kledingmaat meer past. Tegen al die vrouwen willen wij toch even zeggen: Financiële problemen De ouders van Arya hebben intussen ook financiële problemen gekregen. Hij gold als de dikste man ter wereld , maar de kilo’s vliegen er momenteel vanaf bij de 33-jarige Juan Pedro Franco. Met nog een slordige 4kilo te gaan is het tijd voor de volgende stap. Borstvergroting is goed voor seksleven.


Peuter kruipt uit pick-uptruck en stapt met handen omhoog op gewapende agenten af, dikste tieten ter wereld. Carol persoonlijk geroepen. Ooit woog hij 1kilo en stond hij in de boeken als ‘ dikste kind ter wereld ’. Volgens The Sun weegt hij nu nog kilo. Drie jaar geleden was Arya nog dubbel zo groot.


Dikste kind ter wereld

Toen hij negen jaar oud was, was hij te dik om naar school te kunnen wandelen. Hij kan inmiddels niet meer zelfstandig lopen en is vanwege zijn enorme overgewicht gestopt met school. Eman Abdul Atti, van wie werd aangenomen dat ze de zwaarste vrouw ter wereld was, is vandaag overleden aan de complicaties van een operatie.


Arya Permana uit Indonesië is jaar oud en weegt 1kilogram. Het meisje uit India is acht maanden oud en weegt kilo. Dikste jongen ter wereld kan weer lopen, spelen en naar school.


Bij haar geboorte had ze een normaal gewicht maar de kilo. Dat hij een grote eetlust had was volgens zijn ouders juist een teken van een goede gezondheid. We hebben hem te veel verwen maar als ouder hou je nou eenmaal van je kind ”, zo vertelt de vader van Arya in een interview. Als je kind altijd huilt zolang het niet aan het eten is, zou je het moeten kunnen laten opnemen ter observatie om te zien, of het inderdaad een dergelijke afwijking betreft of een zaak is van gewenning, namelijk altijd eten geven zodra het huilt, waarover dan ook. Een Mexicaan die beschouwd wordt als de dikste man ter wereld is gisteren opgenomen in een ziekenhuis in Guadalajara waar hij een gastric bypass zal ondergaan.


Dat meldt zijn arts vandaag. Gemiddeld is de leeftijd dat een Nederlandse vrouw haar eerste kind krijgt 24. Dit gemiddelde verschilt bijvoorbeeld met België, waar vrouwen hun eerste kind krijgen als ze gemiddeld 2zijn.


De jongste moeder ooit echter, was… jaar! Politie hoort verdachte doodrijden Geel Hesje. Inmiddels wordt geprobeerd het kind als het ware uit de put te zuigen, met een soort stofzuiger, dikste mens ter wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts