dinsdag 26 juni 2018

Liefde geven aan je partner

Liefde geven aan je partner

Je haalt jezelf uit je hoofd. Een gebrek aan liefde is een enkeltje voor de sneltrein naar het “over-analyseren waarom ik niet krijg wat ik wil. Terwijl jezelf afleiden door attent te zijn ervoor zorgt dat je aan de oplossing werkt en tegelijkertijd niet meer zo bezig bent met het probleem. Bovendien levert het je níets op wanneer je partner je geeft uit verplichting, omdat je eist.


Liefde geven aan je partner

De betrokkenhei aandacht, warmte en liefde waar ieder mens behoefte aan heeft, worden hiermee niet bevredigd. Dodelijk voor een relatie. Als je je bewust bent van de situatie, kun je leren om liefde uit te drukken naar je partner.


Alexithymie is zeer uitzonderlijk. Als je niet in staat bent liefde voor je partner te uiten omdat je aan deze neurologische aandoening lijdt, zoek dan professionele hulp. Gun je partner de vrijheid die hij of zij nodig heeft om gelukkig te zijn. Beweeg jezelf richting pure liefde , en praat met je partner over de onzekerheden die ervoor zorgen dat je hem of haar niet los kunt laten. Werken aan een robuuste relatie.


Een robuuste relatie is een intieme verbinding tussen twee mensen die tegen een stootje kan. Het kan zijn dat jij denkt dat je de hele tijd aan je partner of vriend laat zien dat je van hem of haar houdt, maar dat hij of zij het niet in de gaten heeft omdat je hun taal niet spreekt. Sommige mensen uiten hun liefde bijvoorbeeld met lichamelijke aanrakingen, terwijl anderen blijk geven van hun liefde door middel van kwaliteitstijd. Als het liefde is wat je wil, dan zal je door liefde te geven aan anderen jezelf reeds op de golflengte van liefde bevinden.


Liefde geven doet je liefde voelen en zodoende nog meer liefde aantrekken in je leven. In de liefde gaat het nu eenmaal om geven en krijgen. In het begin van een relatie gaat het geven vanzelf. Komt natuurlijk omdat we dan nog in de wolken zijn.


Je zou voor minder euforisch worden. Naarmate de relatie vordert, wordt het geven een tikje moeilijker, en wordt wat je krijgt van je partner hoe langer hoe evidenter. Je vindt liefde overal om je heen.


Liefde voor de natuur, liefde voor het leven en voor de mensen om je heen. Wie liefde voelt op een dagelijkse basis voelt zich dagelijks gelukkiger. In dit artikel vind je vijf eenvoudige dingen die je kunt doen om nu direct meer liefde te geven en te voelen.


Liefde geven aan je partner

Je geeft allereerst aan dat je geen liefde ervaart of kan geven , ondanks je dertigjarige huwelijk en je twee kinderen. Ik vermoed dat je vreselijk veel moeite hebt om intimiteit binnen te laten. Ligt daar je jeugdtrauma? Het grensgebied waar angst en verlangens elkaar kruisen.


Liefde zorgt er voor dat je je gesteund voelt door je partner en kan bijdragen tot je zelfkennis en zelfontplooiing. Waaruit bestaat liefde ? Liefde is een cocktail van: Intimiteit: het gevoel van warmte voor een ander. Het verlangen om emotionele steun te geven en te ontvangen en elkaars diepste gevoelens en ervaringen te delen. Jezus maakte het mogelijk door te lijden en te sterven.


Hoewel je de houdbaarheidsdatum van je relatie misschien bijna verlopen is, kan je ook gewoon te maken hebben met een sleur. Je partner kan je met de juiste liefdestaal vervullen, geliefd laten voelen, geruststellen, verrukt laten zijn. Maar je partner kan je ook frustreren en je het gevoel geven dat je de liefde niet waard bent. Ik heb goed nieuws: je partner spreekt dan waarschijnlijk een andere liefdestaal, waardoor je deze niet verstaat. Die basis begint met een goed en opbouwend gesprek.


Uit dat gesprek ga je een dialoog aan met elkaar om te polsen of de relatie wel of geen slaagkansen heeft. Maak eens een lijst met wat je allemaal verwacht van je partner. En bedenk wat het met je doet als deze hier niet aan voldoet of wil voldoen. Je raakt teleurgesteld.


Verwachting en teleurstelling gaan immers hand in hand. Ga na welke invloed jouw reactie weer heeft op de relatie. Die is heel groot en vaak negatief. Unsubscribe from BelgiumOnlineTv? Ik Wil je Blijf bij me - Duration: 3:29.


Ben je ervan overtuigd dat je partner jou niet geeft wat je toekomt? Want alles wat je probeert af te dwingen bij je partner , kan nooit bij. Zonder liefde voor elkaar - hoe je liefde ook definieert - kan geen enkele relatie. Het is tegelijk datgene waar je een relatie op bouwt én wat het oplevert. In een vruchtbare en plezierige relatie weten partners dat ze van elkaar houden en twijfelen daar maar zelden aan.


Ze weten dat de liefde het fundament van de relatie is. Dit programma begint met een test waarmee je erachter komt welke liefdestaal je partner spreekt. Vervolgens ontvang je drie dagen op rij tips om je liefde te tonen in de taal die je partner het beste verstaat. Geef aandacht aan verwijten Als je partner jou eenmaal verwijten maakt, dan betekent.


Dat blijkt uit de keuze van een partner die geen liefde kan geven , veel korte relaties, of niet kiezen voor een partner en alleen blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts