vrijdag 9 maart 2018

Een ander woord voor senior

Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. De term senior wordt in meerdere verbanden gebruikt. Studentenwereld == In de Duitse studentenwereld wordt senior gebruikt als synoniem voor voorzitter van het bestuur van een studentenvereniging aan.


Een ander woord voor senior

Nederlandse synoniemen voor senior - Interglot woordenboek. Maar misschien moet er gewoon een nieuw woord gezocht. Ik sta open voor suggesties.


Engelse synoniemen voor senior - Interglot woordenboek. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘junior’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Een woordvoerder van het Roze Huis, een Vlaamse organisatie voor holebi’s en transgenders, legt uit waarom het toch een taboewoord is.


Meer heeft Lieven Vandenhaute, presentator van Nieuwe Feiten niet nodig om de uitdaging aan te gaan en de luisteraars op te roepen een origineel woord te zoeken als alternatief voor vitalo. Luisteraars kunnen via de website van Radio suggesties doen. Met wat geluk vinden de Vlamingen dan een woord dat in Van Dale terechtkomt.


Je kunt bijvoorbeeld het woord oudste gebruiken in plaats van senior , waardoor ze synoniemen voor elkaar zijn. Bedenk dat de betekenis van een woord vaak afhankelijk is van de context. Synoniemen zijn woorden met vergelijkbare betekenissen die kunnen dienen als vervanging voor elkaar. Een verhaal wordt zoveel gemakkelijker te lezen en ook leuker als je niet steeds dezelfde zinnen blijft herhalen.


Dat is wanneer synoniemen een verschil kunnen maken. In de tekst een verkeerd woord gebruikt of consequent iets verkeerd geschreven? In Word kunt u woorden opzoeken en gemakkelijk wijzigen in een ander woord. Doe dit zo: Klik in het Word-document op het tabblad Start.


Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.


Hartelijk dank voor uw medewerking. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Goed commercieel woord , zou je zeggen. Voor iedereen duidelijk.


Maar nee-nee-nee, het is en blijft een Woord Dat Niet Meer Mag. Misschien is de meest aannemelijke uitleg dat ontzorgen een lomp en lui woord is. Een begrip dat je ontslaat van de plicht precies te zeggen wat je dan doet. Sommige nog beroepsactieve 55-plussers zijn boos omdat ze al bij de senioren worden geklasseerd. Senior heeft te veel negatieve connotaties.


Een ander woord voor senior

Management Ontwikkel je management-vaardigheden, ander woord voor loon. , tune into the things you care about, and get updates as they happen. Het sluit aan bij andere persoonsaanduidingen die eindigen op een o zoals klojo of doblo (dom blondje). Het is ook een woord met alleen positieve bijklanken en een goed alternatief voor wat belegen woorden als oudere, of senior , verdedigt den Boon de keuze. Dat betekent dat je belet bent om de dingen te doen die je normaal gesproken deed. Het woord dat er dichtste bij komt, vind ik het woord verlet.


En dat is vaak ook wat er aan de hand is. Verlof is een afspraak over werk. De inkoper heeft een belangrijke rol binnen de supply chain van het bedrijf of de instelling. Wat gebeurt er in een CRO?


Welke functies zijn er en wat zijn de carrièreperspectieven? Elke nieuwsbrief komt een andere medewerker, van een ander bedrijf aan het woord. Bedrijf: Venn Life Sciences. Wie ben je en wat houdt jouw functie in? Hoe het ook zij, de meeste senioren staan nog midden in de werel zijn actief en zeer zeker bij de tijd.


Openhei een diepe levensdrooook de ander opent mijn deur 2. Uiteraard is elke baby omwille van zijn kwetsbaarheid een uitnodiging tot liefde, die vrij gemakkelijk wordt beantwoord. Je hebt vaak een rol in de begeleiding van junior en medior medewerkers. Als senior ben je expert. Veel senior medewerkers zijn verantwoordelijk voor een deel van de acquisitie van nieuwe opdrachten voor een bedrijf.


Ze moeten daartoe beschikken over een uitgebreid netwerk. Vaak worden bepaalde targets gesteld die een senior medewerker moet halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts