donderdag 3 augustus 2017

Wat te doen in middelkerke dit weekend

Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Dat lukt hem zeker niet, dus begint hij met zichzelf te redden. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


Wilt u ons een evenement melden? Wanneer u een link naar het evenement heeft (bijvoorbeeld de website of facebook evenement), kunt u onderstaand formulier gebruiken. Indien dit niet het geval is kunt u via Voeg gratis een evenement toe een evenement toevoegen. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk uw bijdrage verwerken.


Doe de Jommekeroute of neem een selfie met de stripstandbeelden of onze stripmuren. Laat de kids wegdromen achter het stuur van Jommekes straalvogel. Möchtest du das ganze mal detaillierter sehen?


Man staat terecht voor diefstallen van tabak en flessen sterke drank die hij nadien doorverkocht aan nachtwinkels Oostende. Middelkerke heeft een groot aanbod voor stripliefhebbers. Een 37-jarige man uit het Brusselse hangt in de Brugse. Onder de rok is een creatief project voor vrouwen over de kracht van het vertellen en delen van verhalen.


Tijdens een traject van twee workshops, nodigt kunstenares Geertje Vangenechten je uit om ook jouw verhalen met andere vrouwen te delen. Ontdek het rijke activiteitenaanbod van Oostende. Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte.


Wat te doen in middelkerke dit weekend

Een selectie van de beste evenementen in België, gewikt en gewogen, voor deze week en het komende weekend. Win tickets voor dit concert op woensdag november in de Botanique (Brussel). Sincfala in Knokke-Heist, een interactief museum over de Zwinstreek heeft heel wat speelse hoekjes voor kinderen.


Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken. Je zag ze misschien al staan aan zee: grote fotoframes in duurzaam hout. Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator.


Daarom maakten wij een rondje langs vijf Vlaamse casino’s om te kijken wat zij dit weekend op de agenda hebben staan! Nieuw op strandverblijf? Gratis dingen om te doen aan de Belgische kust. Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den. Dit vlakke land werd vele eeuwen geleden op de zee teruggewonnen.


Gebouwen zijn alleen te vinden achter de ‘Koninklijke baan’, de weg die verschillende kustgebieden verbindt. Westende biedt haar gasten een vriendelijke sfeer, waarbij iedereen een geweldige tijd kan hebben. Uiteraard geldt ook hier dat je alleen wat aan deze actie hebt als je beschikt over een My Napoleon-kaart. En door naar de zaterdag.


Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Bijzonder veel te doen aan de Kust dit weekend ! Heb je een week vakantie of een dagje vrij in het vooruitzicht en heb je nog geen idee wat je kunt gaan doen ? Kom dan vandaag nog naar Avifauna voor een leuk dagje uit. De donkere en koude dagen doen ons al stilaan verlangen naar heerlijke dagen om te genieten. Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on. Veel is er nog niet bekendgemaakt over het weekend.


Rond het Pompplein vindt u in Egmond aan Zee veel cafs, restaurants en terrasjes. Het interieur bleek volledig vernieuwd en dit is erg geslaagd. Het eten leek nog lekkerder dan voorheen, de kwaliteit is dus zeker behouden na de renovatie.


Wat te doen in middelkerke dit weekend

Alweer lekker buikje rond gegeten, tot volgend jaar! Er valt heel wat te doen bij De Kegel X-treme, zoals karten. Gesorteerd op: Titel Locatie. Lijstweergave Kaartweergave. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.


Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Voor een van de grootste wijnbeurzen in Vlaanderen moet u dit weekend naar het Cultureel Centrum van. Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts