maandag 8 mei 2017

Uit aan de kust dit weekend

Kindvriendelijke restaurants. Overslaan en naar de inhoud gaan. Vol spanning en verwachting kijken we uit naar de komst van Sinterklaas op zaterdag november om 14. De deuren zwaaien open vanaf 14. Samen met Magic Yvo ontdekken we een wereld van magie en show.


Uit aan de kust dit weekend

Of met uitzicht over de zee, zodat je ’s ochtends op je blote voeten meteen het strand op kunt lopen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is een weekend weg aan de kust precies wat je nodig hebt om weer even helemaal tot rust te komen en jezelf op te laden!


Je hoeft niet per se ver weg als je lekker wil uitwaaien tijdens een. Grootmeesters aan de Kust. Menig kunstenaar heeft zich door de zee laten inspireren.


Ze kwamen er wonen of vertoefden er voor enige tijd. Ook in hun werken komt dit terug. Petegem- aan - de -Leie, Ter Wilgen. Muziek, expo, theater, festivals en ander plezier.


Natuur- en bezoekerscentra aan de Kust. Fietsen Stippel je eigen fietsroute uit. Ontdek de regio De Kust in West-Vlaanderen. Dit kleurrijke en exotische festival in ʼt Paelsteenveld is uitgegroeid tot een van de grootste evenementen aan de Belgische kust.


Dit jaar kun je er onder meer de legendarische rootsreggae band Black Slate (UK) aan het werk zien. Oh ja, dit festival is helemaal gratis. Terug in de tijd met het Nostalgie Beach Festival. Kortom, de ultieme plek voor een sfeervol weekend weg aan zee.


Hotel de Pelikaan op Texel. Dit 3-sterrenhotel ligt net buiten de bekende badplaats De Koog en aan de rand van een groot dennenbos. Steek de handen uit de mouwen en voel aan de ruwe schors van een. Regio De Kust Verwijder filter.


Uit aan de kust dit weekend

Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken. Van zodra de wolken verdwijnen, zie je aan de kust heel wat kunst verschijnen. Dankzij The Crystal Ship (Oostende) kan je bijvoorbeeld het hele jaar door street art spotten. Er is ook een verwarmd zwemparadijs.


Geen fan van de ijzige Noordzee? Niets is leuker dan met een glaasje te dansen op de muziek met de voeten in het zand. Is het feestje afgelopen? Geniet dan nog even na van het geluid van de zee.


Uit aan de kust dit weekend

Deze zomer zijn er heel wat leuke festivals aan onze Belgische Kust. Ben je te vinden voor een latin vibe? Of liever wat stevige elektronische muziek? Lang weekend aan de kust.


Het hele jaar door is een weekendje in Katwijk echt een aanrader. Maar met Hemelvaart op mei en tweede pinksterdag op juni, kun je een extra lang weekend ontspannen aan de kust. Op basis van de huidige weervoorspellingen schat Westtoer dat ongeveer 275.


Zondag wordt de beste dag met circa 160. Een weekend aan de magische kust van Málaga. Dit verhaal is overgenomen uit National Geographic Traveller India en werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd. Een schitterend park aan de Noord-Hollandse kust.


Grenzend aan natuurgebieden ‘Het Kooibos’ en ‘Abbestee’. Dit ruim opgezette park biedt u alles voor een. Buitenplaats Callantsoog heeft prachtige landhuizen. Reuzenfeesten in De Haan-Wenduine, Stadsevocatie JP in Nieuwpoort, Couleur aan zee in Middelkerke-W, Dunetgatfeesten in Bredene, Zeezegening in Blankenberge en nog veel meer. De kustbewoners beweren dat het in de wintermaanden minstens evengoed vertoeven is aan de kust.


Tijd dus om de proef op de som te nemen en dit te gaan testen. We gaan een weekend op weg richting de kust van West-Vlaanderen. Relaxed een paar dagen richting de zuiderburen voor een combinatie van de steden Oostende, Brugge en Knokke-Heist. Onze kust is in alle jaargetijden een van de populairste bestemmingen voor een weekendje weg. En dat snappen we heel goed: niets heerlijkers dan uren slenteren langs de zee, zonnebaden of uitwaaien en flaneren over een leuke boulevard.


Wat je allemaal kan doen in ons land als je de brug maakt dit weekend. Gratis doen aan de Kust. De kust kijkt vol verwachting uit naar de paasvakantie, de traditionele aftrap van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts