donderdag 18 mei 2017

Oud worden humor

Om even de draak met onszelf en het hele ouder worden te steken en er vooral niet te zwaar aan te tillen. Want zoals George Bernard Shaw zei: “Je stopt niet met lachen wanneer je oud wordt, je wordt oud wanneer je stopt met lachen. Daarom zetten we hier quotes met een knipoog naar het ouder worden op een rij.


Bekijk meer ideeën over Verjaardag citaten, Grappige verjaardag en Grappige teksten. Bij ouder worden moet je proberen om met humor een goed leven te hebben. Nu ben ik jaar jong, maar toch voel ik goed dat ik steeds meer kwaaltjes heb.


Ook deze tijd zal eenmaal de goede oude tijd worden. Oud geboren, is jong gestorven. Oud zijn verergert met de jaren, je gaat eraan dood.


Zoek je de beste en grappigste humor -teksten en -uitspraken over ouder worden of grappige felicitaties voor iemands verjaardag? Ouder worden , het enige middel dat men. Hier vind je de leukste spreuken en quotes over ouderdom waarmee iedereen in een deuk ligt.


Hoe oud men is geworden, ziet men aan de gezichten van mensen die men jong heeft gekend. Böll Als je lang wilt leven, moet je heel oud worden. Broeckhoven Oud ben je als je je rimpels in de spiegel weg kunt krijgen door je bril af te zetten. Geen 55-plussers, want dat is tegenwoordig niet oud meer Zaki over ouder worden en dessertbuffet. Rasverteller Zaki brengt een ode aan het ouder worden.


Met de nodige humor wordt er aandacht Je kunt beter over je fiets lullen, dan over je lul fietsen. Linkse komieken worden, naarmate ze ouder worden, steeds rechtser. Play all Mix - Alex Agnew: More Human Than Human Oud Worden.


Als ik me buk, is het net of ik sterretjes zie. Oud worden zijn de ouderdom. Mijn pols is iets te snel, mijn bloeddruk wat te hoog maar ik ben nog fantastisch goed zo op het eerste oog.


Oud worden humor

Laatste nieuwsberichten. Besparen op vaste lasten kun je leren Iedereen kent het wel, het ene- na de andere bedrag dat maandelijks van je bankrekening wordt afgeschreven. Alle ouder citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Hou je van lachen en grappen?


Dan zijn de humor gedichten vast en zeker iets voor jou, want gedichten humor is misschien wel de leukste humor. Gedichten over humor zijn grappig en brengen vanzelf een lach op je gezicht. De humorgedichten gaan over een diversiteit aan onderwerpen. Deel een glimlach in de vorm van een gedicht. Kreunen als je je moet bukken, genieten van kruiswoordraadsels, haar verliezen.


Böll: Als je lang wilt leven, moet je heel oud worden. Broeckhoven: Oud ben je als je je rimpels in de spiegel weg kunt krijgen door je bril af te zetten. Zo willen we allemaal oud worden ! Gezond oud worden is de droom van iedereen. Zelf kun je aan die droom een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door een gezonde leefstijl te ontwikkelen, zodat je je niet alleen nu, maar ook straks fysiek en mentaal lekker voelt.


Liever goed oud worden , dan lang jong blijven. Nu ben je eindelijk jaar en dat moet gevierd worden. Eindelijk 6 is dat niet deftig? Je kan het niet zien he, maar ik ben geworden.


Oud worden humor

Wanneer u zelf een leuke spreuk wilt toevoegen aan deze pagina dan kunt u hieronder het formulier invullen. Deze blog is van Marietje Noordkamp. Het gedicht Geet wa door Sietse Smit.


Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie dag van, je hebt al vaak genoeg kunnen oefenen. Waar klagen vrouwen eigenlijk over als ze jarig zijn? Humor is een zeer subjectief fenomeen. Wat één iemand hilarisch vindt, is voor een andere flauw, ongepast of onbegrijpelijk. Individuele verschillen spelen een belangrijke rol, zoals verschillen in cultuur, leeftijd en opleidingsniveau, alhoewel ook hier geen algemene lijn kan worden getrokken.


Oud worden humor

Eigenlijk willen we allemaal wel 1jaar oud worden. Een eeuw leven heeft iets moois. Met deze leuke tips word ook jij mogelijk ook 1jaar oud !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts