woensdag 5 april 2017

Mooie teksten over leeftijd

Alle leeftijd citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Ouderdom komt met gebreken. Spreekwoord: Jong geleerd oud gedaan. Wanneer er iemand op leeftijd is of misschien een verjaardag viert dan zijn hier hele bijzondere spreuken over verzonnen (spreuken leeftijd ). Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de meest bijzondere leeftijd spreuken, zowel voor een 60-jarige leeftijd , jaar maar ook andere leeftijd spreuken vindt u hier terug.


Mooie teksten over leeftijd

Het is de bedoeling dat we hier op den duur een grote verzameling verjaardag teksten krijgen. Dus kom regelmatig terug! Ontdek ideeën over Besties Citaten.


Wenskaart ` Mooie Vriendin` Sophie Hermans. Breng iedere dag enige tijd alleen door. Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie dag van, je hebt al vaak genoeg kunnen oefenen. Waar klagen vrouwen eigenlijk over als ze jarig zijn? Bekijk het bord mooie teksten van corriepoort op Pinterest.


Mooie teksten over leeftijd

Sarah jaar teksten , zinnen, spreuken en gedichten. Eén van de mijlpalen in een mensenleven is wanneer iemand wordt. Niet iedereen is daar even gelukkig mee want het is een leeftijd die voor velen confronterend is. Laat een persoonlijk gedicht door ons schrijven, van de woorden die jij aan ons doorgeeft. Voor alle gelegenheden, gebeurtenissen, herinneringen, speciale dagen of mooie momenten.


Dit jaar is het tijd om zelf eens een mooie wens ten gehore te brengen. Ben je op zoek naar leuke inspiratie dan ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast kun je deze teksten natuurlijk ook gebruiken voor een mooie verjaardagskaart. Je vind hier leuke en originele verjaardagswensen in het algemeen. Bij de leeftijd van jaar horen bepaalde zinnen die je kunt gebruiken om iemand te feliciteren.


Welke felicitatie teksten zijn bijvoorbeeld leuk om te gebruiken op een kaartje of een spandoek? Een sweet feestje wordt ook vaak met deze leeftijd gegeven. De jaar zinnen die je op deze pagina kunt bekijken zijn daar uitermate geschikt voor.


Pensioen teksten in een overzicht. Een afscheidskaartje van de directe collega’s bevat naast de namen vaak een leuke spreuk, tekst, gedicht of anekdote. Kaart teksten over samenwonen. Zoek je teksten over samenwonen?


Tekst kaartje samenwonen. Hier vind je teksten die met samenwonen te maken hebben. Gebruik de samenwonen tekst op een kaartje. Leeftijd is niet belangrijk, maar wat je met die jaren hebt gedaan wel. Er zijn zo veel soorten liefde, als dat er ogenblikken in tijd zijn.


Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Het online magazine voor en door vrouwen Sinterklaas hebben we afgelopen weekend weer afgeduwd richting. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Mooie teksten die gebruikt kunnen worden op een rouwkaart, een speech of een bos bloemen. Voel je vrij om deze teksten te gebruiken in deze moeilijke situatie, veel sterkte!


Elk leven heeft zin, als men in vrede sterft. Gun het mij, ik rust even uit. Ik ga jullie voor, waar dat ook is. Ga nooit weg zonder te groeten, ga nooit weg zonder een zoen.


Vorige inspirerende filmpjes van de maand. Soms zijn deze gedichten echt gericht op het verlies van een vader of moeder. Gedichten bij het verlies van een vader of moeder.


Met een kleine wijziging zijn de gedichten vaak aan te passen naar uw situatie. Naast dit overzicht met Bijbelteksten bemoediging wat gebruikt kan worden voor als je op zoek bent naar bemoedigende Bijbelteksten bij ziekte of bijvoorbeeld bemoedigende Bijbelteksten voor vrouwen en bemoedigende Bijbelteksten bij verdriet bieden we ook een overzicht met mooie Bijbelteksten liefde en bemoedigende teksten bij ziekte. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzamelt om de jarige job of jet te feliciteren. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.


Creatieve huwelijkswensen. De één is zeer creatief en heeft de mooiste teksten klaar en de ander moet er soms wat meer moeite voor doen. Het schrijven van een huwelijkskaartje gaat eenvoudiger wanneer je een aantal voorbeeld huwelijkswensen, gedichten of gelukwensen hebt gelezen. Hierboven vind je de mooiste en liefste teksten als je vader of iemand anders zijn of haar vader is overleden en je diegene sterkte wensen wilt wensen.


Schrijf deze mooie tekst op een kaartje en stuur het op naar de nabestaande om deze sterkte te wensen. De mensen zullen er heel blij mee zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts